![]() |
Odp: Obiekty z domu...
Okna z pierwszej fotki:
http://www.simgedoehns2.de/eng/build...-windows02.htm |
Ja się wepchnę na chama i wykorzystam ten temat:
- a skąd jest ta duuuża palma w doniczce przy kąciku komputerowym?? Sheba, sorki za ten brak kultury i wcinanie się w cudzy temat... |
Odnawiam ;)
i podłanczam sie pod Mariana...palma potrzebna mi jest również ;) |
Wiem, że bardzo stary temat, ale lepiej odnowić niż zakładać nowy i usłyszeć: skorzystaj z wyszukiwarki. Więc: czy ktos znalazł te rośliny z tego kwietnika przed wejściem do tego domku? bardzo by mi się przydały.
|
Ja bym chciała poprosić o podanie tego, skąd są te lustrzane podłogi. Przepraszam też bardzo, za wcinanie się w temat, ale bardzo potrzebuję, a nie ma sensu robić nowego...
|
A ja szukam tego domku :O
|
Wiesz te podłogi wpisz sobie w wyszukiwarce ,,lustrzane podłogi" i mi wyskoczyło... multum po prostu wyników. Na pewno znajdziesz je - tak jak ja znalazłam.
|
Hmm.. Ja już wcześniej szukałam, ale były z stron, na których trzeba się zarejestrować, a u mnie jest z tym pewien problem. Z TSR przyszedł mi e-mail z hasłem i wpisywałam na wszelkie sposoby, bo nie byłam pewna czy ta litera którą wpisywałam jest dobra, a potem skopiowałam to hasło i wkleiłam ale pisze, że złe. A z innych stronek nie dochodzą do mnie e-maile.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |