![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Kubek - szukasz pliku z defaultami i wywalasz go z downloads. Zdjęcia muszą być obcięte na małe wymiary, jak je zrobisz - Twoja sprawa. Byle żeby pochodziły z lustra z opcji 'zmień wygląd'. Można przerobić i poprawić jakość.
zelkam - brwi zmieniaj śmiało :) |
A brwi moga byc inne - np. defaulty z netu etc. :|
Pytanie zelkam niewiele mi dalo... EDIT: Bede musiala wywalic na chwile moje defaultowe oczy i karnacje... :D |
Alisha nie umiesz czytać? Tiunivell wyraźnie napisała:
Cytat:
|
|
A czy, jak ktoś nie może ściągać dodatków z internetu, to może stworzyć sobie simkę w grze, wprowadzić ją do jakiegoś domu i zmienić jej wygląd, ale tylko jakbyś podała rodzaj twarzy, grubość twarzy i te różne do modyfikowania sima, czyli: oczy itd?
|
Jinchüüriki - niestety nie, bo takich informacji z sima wyciągnąć się nie da ;)
|
Pisałaś, ze to sim "wyciągnięty z gry", może dałoby się mu podać plik. (Moje dokumenty/EA Games/The sims 2/Neighborhoods/N002/Characters/...)
Sprawdziłam, jest to plik N002_User00061, jest on w lokalizacji, którą podałam w nawiasie, kopiujesz do downloads. Nie wiem czy ci to pomoże :/ |
zelkam - tak, ta postać występuje jako ogrodnik. Niestety nie znam się na przenoszeniu postaci npc do trybu zwykłej gry, gdyż nie potrzebowałam nigdy tego robić.
Spróbuj przenieść tą postać tak, jak pisze zelkam i powiedz, czy się udało. |
Mam w folderze taki plik, zobaczę, czy mogę mieć w grze ;)
|
Moja cierpliwosc sie skonczyla.
Udalo mi sie pozbyc karnacji, jednak oczu za nic. Pozbylam sie wszystkich RAR'ów, ZIP'ów i foldrów z nimi, ale wciaz sie pojawiaja w grze. Nawet dalam inne, dodatkowe Defaulty zeby byly znowu normalne (no bo tak sie dzieje kiedy sa 2), ale nic... Pomózcie, prosze! :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:16. |