![]() |
Odp: "Leśniczówka"
... jak by to powiedzieć ****** ********* ***** **** jest ten domek^^. I długo jeszcze pobudujesz bo The Sims 3 wyjdą w czerwcu:(
Ocena 10/10 |
Och... jak szkoda, że już nie będziesz więcej budowała, bo wychodzi Ci to fenomenalnie! Nic dodać, nic ująć ocena: 1 000 000/ 10 pkt.
|
Łou! Szałowe :D Świetny pomysł, świetne dodatki, świetne wykonanie. Brawo!
10 :) Czekoladowy.pl, Bąztą Męzejczzuzęjz |
Cytat:
Na zewnątrz można dostać oczopląsu od tych barierek i schodów. Według mnie panuje tam zbyt wielki chaos (czyt: nie mam orientacji w terenie i rzut całości ułatwiłby mi rozeznanie się) Odnośnie kuchni - widzę, że korzystasz ze strony WoodForSims - na tej stronie znajdziesz fajną drewnianą lodówkę, która byłaby idealną alternatywą dla tej "zbyt" nowoczesnej, obecnej lodówki. Cała reszta jest fajna (no może poza laptopem (!), który moim zdaniem nie pasuje do całości). Pozdrawiam :) Wolt. |
Nonon :D
Musze przyznać ,że ta parcela jest Cudowna ^^ Klimat neisamowity. Gratuluje tak wspaniałego projektu ^^ 10/10 Pzdr.Sheba. |
Oczywiście zajce najlepsze z tego całego domku :P, ale reszta też jest godna podziwu :) Jest prawdziwie drewniany :O, tylko ten samochód wojskowy jakoś mi tutaj niezbyt pasi, ale da się przeboleć :).
Trochę bryła zbyt prosta, złe rozplanowanie pomieszczeń, ale co to znaczy do genialnego ogrodu :D! Oczywiście 10/10 Pozdrawiam i dzięki za dedykację :) |
Dzięki za rolę Lisa :D
A co do leśniczówki to nic dodać nic ująć, jest po prostu super. ;) Ocena:10/10 kubuss |
Przepiękne otoczenie, bardzo mi się podoba :) Domek też jest ok, taki realny... :)
Spokojnie zasługujesz na 10 :) Pozdrawiam |
domek - cudo.
tylko skąd masz ten worek na ziemniaki? ;dd |
Przeuroczy ten domek <3
Szczególnie salonik z kominkiem, choć bardziej nastrojowe byłoby zdjęcie salonu w nocy, gdzie płomienie oświetlałyby salon. Ogólnie to mi sie podoba, pomimo drobnych błędów z kolorami. Coraz bardziej lubię twoje projekty <3 10/10 Pozdrawiam, zelkam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:39. |