TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Dom Sopro de Primavera (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50093)

Engang 24.03.2009 18:23

Odp: Dom Sopro de Primavera

domek bardzo ładny
maxisowski, co jest plusem ; D
i co jest rzadko spotykane xd
9/10 ; D

Łezka 24.03.2009 18:30

Och... Jinowcu_Sasuczny486!! W pierwszych słowach mego komentarza piszę, iż maxis zajrzał mocno w te zacne progi co jest plusem i atutem tejże budowli, z radością oglądałem ogród, ponieważ jest zrobiony z umiarem i wyczuciem co ceni się w branży architektonicznej oraz na koniec mego posta życzę ostrej jak leniwiec weny twórczej i pewności siebie na tej jakże długiej drodze życia jaką masz przed sobą. Ocena: 9,5/10 pkt.

cerastes 24.03.2009 18:40

Pokój Chikitty wyszedł Ci prowokacyjnie - prześmiesznie . :D Kiedy zobaczyłam tą masę rozrzuconych kości , nie mogłam przestać się śmiać . Aranżacja trochę wymknęła Ci się spod kontroli .... :D
Ogólnie Twój projekt mi się podoba . Budujesz coraz ciekawiej i coraz ładniej urządzasz wnętrza . Wszystko wydaje się być bardziej przemyślane . ;)

symfonia 24.03.2009 22:37

Na początku oślepił mnie blask wybuchu super nowej łał! :D:D (żart :D)
Bryła trochę dziwna ale ciekawa.Podoba mi się kuchnia ładnie urządzona i łazienka.
Po tych licznych kościach w pokoiu już wiem kto tam rządzi :O :D
Ogród trochę pomieszany ale kolorowo jest w nim - pałki wodne poza wodą?
Ogólnie całkiem fajnie : ocena 8/10

Irbis 25.03.2009 07:02

Cytat:

Napisał symfonia (Post 986686)
Ogród trochę pomieszany ale kolorowo jest w nim - pałki wodne poza wodą?

Pałki wodne mogą rosnąć poza wodą, jeśli tylko jest wystarczająco podmokły teren. Znam nawet pewne pałki wodne, które rosną w miejscu, gdzie kiedyś było takie małe bajorko, po którym pozostał jedynie podmokły grząski teren. Im to pasuje :D

dżin. 25.03.2009 07:20

Dzięki jeszcze raz za komentarze, a i symfonia pałki wodne to rośliny wynurzony, czyli znajdują się przy przy brzegu do głębokości 4 m, więc mogą też rosnąć przy samym brzegu ;)

Björk 25.03.2009 07:22

Bardzo ciekawy pomysł ze ścianami :)
Ogródek jest uroczy i słodki.
Wnętrza przytulne, choć trochę mi się nie podoba niesymetryczne rozmieszczenie okien.
Ale najfajniejsze jest to, że każdy Twój kolejny projekt jest inny od poprzedniego :)

seattle 25.03.2009 07:45

Świetny. Widzę, że fajnie pobawiłeś się snapobjectem za co duży +. Ogród też bardzo ładny.

10 :)

Czejkołlajdąwy.piil, Bąston Męsejczjusejts

Red Trumpet 26.03.2009 12:06

Ogólnie jest ładnie, tylko jakoś łazienka nie podoba mi się, jest za bardzo monotonna, a pokój psa... same gryzaki i posłanie, a i jeszcze miska.
Dam tak 8/10

Wikki 26.03.2009 12:48

Panie Jinchüüriki ;)
Tak, jak już pisałam, mam spore zaległości w oglądaniu Twoich domków.Mam zamiar szybko je nadrobić.
Skoro to Twój 13 projekt, to nie mogę sobie odmówić krótkiego komentarzyka.
Wszak 13 to moja szczęśliwa liczba, a patrząc na Twój domek odnoszę wrażenie, że Tobie też przynosi szczęście :)
Podoba mi się Twój domek, jest ładnie i przytulnie urządzony. Patrząc na ogródek, poczułam powiew wiosny, na którą czekam niecierpliwie.
Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12.