![]() |
Odp: Dom Sopro de Primavera
domek bardzo ładny
maxisowski, co jest plusem ; D i co jest rzadko spotykane xd 9/10 ; D |
Och... Jinowcu_Sasuczny486!! W pierwszych słowach mego komentarza piszę, iż maxis zajrzał mocno w te zacne progi co jest plusem i atutem tejże budowli, z radością oglądałem ogród, ponieważ jest zrobiony z umiarem i wyczuciem co ceni się w branży architektonicznej oraz na koniec mego posta życzę ostrej jak leniwiec weny twórczej i pewności siebie na tej jakże długiej drodze życia jaką masz przed sobą. Ocena: 9,5/10 pkt.
|
Pokój Chikitty wyszedł Ci prowokacyjnie - prześmiesznie . :D Kiedy zobaczyłam tą masę rozrzuconych kości , nie mogłam przestać się śmiać . Aranżacja trochę wymknęła Ci się spod kontroli .... :D
Ogólnie Twój projekt mi się podoba . Budujesz coraz ciekawiej i coraz ładniej urządzasz wnętrza . Wszystko wydaje się być bardziej przemyślane . ;) |
Na początku oślepił mnie blask wybuchu super nowej łał! :D:D (żart :D)
Bryła trochę dziwna ale ciekawa.Podoba mi się kuchnia ładnie urządzona i łazienka. Po tych licznych kościach w pokoiu już wiem kto tam rządzi :O :D Ogród trochę pomieszany ale kolorowo jest w nim - pałki wodne poza wodą? Ogólnie całkiem fajnie : ocena 8/10 |
Cytat:
|
Dzięki jeszcze raz za komentarze, a i symfonia pałki wodne to rośliny wynurzony, czyli znajdują się przy przy brzegu do głębokości 4 m, więc mogą też rosnąć przy samym brzegu ;)
|
Bardzo ciekawy pomysł ze ścianami :)
Ogródek jest uroczy i słodki. Wnętrza przytulne, choć trochę mi się nie podoba niesymetryczne rozmieszczenie okien. Ale najfajniejsze jest to, że każdy Twój kolejny projekt jest inny od poprzedniego :) |
Świetny. Widzę, że fajnie pobawiłeś się snapobjectem za co duży +. Ogród też bardzo ładny.
10 :) Czejkołlajdąwy.piil, Bąston Męsejczjusejts |
Ogólnie jest ładnie, tylko jakoś łazienka nie podoba mi się, jest za bardzo monotonna, a pokój psa... same gryzaki i posłanie, a i jeszcze miska.
Dam tak 8/10 |
Panie Jinchüüriki ;)
Tak, jak już pisałam, mam spore zaległości w oglądaniu Twoich domków.Mam zamiar szybko je nadrobić. Skoro to Twój 13 projekt, to nie mogę sobie odmówić krótkiego komentarzyka. Wszak 13 to moja szczęśliwa liczba, a patrząc na Twój domek odnoszę wrażenie, że Tobie też przynosi szczęście :) Podoba mi się Twój domek, jest ładnie i przytulnie urządzony. Patrząc na ogródek, poczułam powiew wiosny, na którą czekam niecierpliwie. Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12. |