![]() |
Odp: Stary młyn wodny by Aya
Bryła
Sam kształt bryły nie jest zbyt ciekawy ale za to bardzo ładna elewacja budynku idealnie komponuje się z otoczeniem . Ogród Podoba mi się co prawda jest wiele rzeczy które ja bym zmienił lub dodał ale to już kwestia tylko gustu Wnętrze Wnętrze bardzo ładnie , gustownie i stylowo urządzone . Dobrze dopasowane meble i kolory . Bardzo mi się podoba . Ocena +Ogród +Klimat +Oryginalność +Wnętrze -Kształt bryły Ocena Liczbowa Bryła 7/10 Ogród 8/10 Wnętrze 9/10 Ogół 8/10 Pytanie Jestem w trakcie budowy swojego nowego domu . Wzoruje go na podstawie Wygaszacza Ekranu Watermill . Więc projekt może być w niektórych miejscach podobny do twojego . Chciałbym wiedzieć czy nie będzie ci to przeszkadzać . Jeśli nie To byłabyś taka miła i powiedziała mi gdzie znajdę taki młyn . Bardzo by mi się przydał . Pozdrawiam Kowalino |
No no teraz jestem pod wrażeniem:) Dzięki dodatkom ten młyn ma odpowiedni klimat, dobre zestawienie, jedyne ale do ułożenia przedmiotów: takie "na siłę". Całość jest bardzo dobra.
9/10 |
Coś cudnego! 10/10
Ahh... Zainspirowałaś mnie. Idę coś stworzyć ;) |
o boże ! to jest mega ! ej no szczękę z podłogi musze teraz zbierać. cudny.
10/10 ;3 |
Co tu dużo pisać... piekne! ;)
|
Bardzo fajna budowla, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ocena: 10/10
kubuss |
No, ładnie. Nawet bardzo. Widac, że projekt przemyślany i dopracowany. Stylowy i świeży. Dziwi mnie tylko fakt, że wewnątrz ściany są z cegieł i drewna, a na zewnątrz tylko drewniane... Szczerze? Nie chciałbym tam zamieszkac :)
Mimo to, 10/10 :) Czekoladowy.pl, Boston Maseczjustes |
aż miło patrzeć...
bombowo!!! 100/10 :) |
Wspaniały klimat, widze żę musiałaś włożyć wiele pracy w stworzenie takiego cuda.
10/10 |
brak mi słów =.= ten młyn jest że tak powiem *****isty w najlepszym tego słowa znaczeniu ;D
oczywiście 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:14. |