![]() |
Odp: Hannah Montana
No to tak.
Dobry pomysł, tylko jak wyżej napisali, za szybko się dzieje. Ocenie po 2 odcinku. |
Fajny. Podoba mi się. Pierwszy odcinek jest fany, ale ocęnię po drugim, bo jednak jeden to za mało :(
|
Mało tekstu, dużo zdjęć. Z tego co mi się wydaje to zapisywanie dialogów jest błędne. Zdania wprowadzające piszemy z małej litery.
Cóż, na moją opinie mogło wpłynąć to, że wyjątkowo nie trawie tego serialu... Ani jedno, ani drugie nie podoba mi się [serial-fotostory]. |
1. całkiem fajne
2. zerżnięte z odcinka Hannah Montana ale dobra, kierujesz się już powstałą fabułą, wprowadzasz małe zmiany, ale każdy (każdy kto ogląda ten serial) wie o co chodzi, dalsze losy są przewidywalne, za wysoka poprzeczka... 3. jakoś zdjęć to totalna tragedia, główna bohaterka jak reszta nie grzeszą urodą... 4. Moja rada: ściągnij trochę dodatków z neta (nie mam na myśli piractwa o nie!, chodzi mi tylko o dodatki w sensie jakieś fajne ciuszki czy coś w tym stylu...), popracuj nad formułowanie wypowiedzi, za mało dialogów, za szybko się dzieje! nie ocenie jak narazie... |
Jeśli to nie jest zerżnięte z programu to bardzo przepraszam :P
|
Mi się podaoba. ;) Czekam na następny odcinek. ;D
|
To nie jest zerżnięte z programu,wiem to,ponieważ wystarczy obejrzeć odcinek 1 O_O
|
No wiem, ale ja nie ogądałam :) I jeszcze raz sorki :P
|
Dziękuję za wszystkie opinie :D....Ria spoko nie musisz przepraszac :D
Schrei-I o to chodzi....po co simy mają wygląda plastikowo i stucznie to jest takie dziwne moim zdaniem RiaSpoko nie musisz tyle razy przepraszac :D Camerandios-Dziękuję, że mnie wspierasz....Fabułę wymyślam sam aby nie kopiowac praw autorskich |
Okej, już nie będę przepraszać, ale żeby nie było off topa:
Jeśli nie jest zerżnięte z serialu to pomysł jest bardzo fajny :) Jestem ciekawa co dalej wymyślisz... A i jeszcze jedna uwaga: Staraj się bardziej dopracowywać zdjęcia, bo np. na jednym z nich jest kawałek niepomalowanej ściany. O jeszcze coś: Bardzo, bardzo podoba mi się pomysł z Panią Zadecką :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:32. |