![]() |
Odp: [koncept] Nowoczesny dom
Ale mnie zjechałeś, ale mógłbyś oceniać ostanie, a nie pierwsze zdjęcia. I czemu mam dać sobie spokój, przecież sam robisz nierealistyczne domy. Co do basenu masz rację, ale nie będę juz tego poprawiał, tylko zrobię coś nowego.
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nie podoba mi się, ale nawet nie ze względu na bryłę, tylko wnętrze. Pusto, nieciekawie, bez pomysłu. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam :) |
Cytat:
i sory nie zauważyłem czasu dodania |
o nie, tu nie ma łazienki... xD
No wiesz, simy mają też swoje potrzeby. Czasem robią to w krzaczki, ale tych też nie widzę naokoło domu... Więc za to duży minus, to jest dom niedostosowany do życia codziennego, nie pominę ścian, przecież widać przez nie jak simy się przebierają... |
na pierwszym pietrze jest pokój z białymi ścianami
|
Hefalump@- Nie kłóć się z innymi.
Te okna, gdyby nie ich kolor wyglądały by jakby ich nie było. Pytanie do Ciebie : Chciałbyś mieszkać w takim domu? Zero funkcjonalności.:) Moim zdaniem dom jest 1/10. Pozdrawiam! whiskey04* Ps: Po co ta fontanna w sypialni ? |
Tak, chciałbym. Na pytanie o fontannę juz odpowiadałem.
Nie rozumiem czemu się tak oburzacie za te okna, przecież nikogo na sile tam nie wprowadzam, wprowadzam jedynie trochę świeżości do projektowania domów. |
Nie no słuchajcie: Cieszę się, że ktoś miał w końcu odwagę by pokazać dom inny niż wszystkie. Pozostałe to piękne, murowane domy... A ten jest swego rodzaju fajny... Liczy się pomysł, bo przecież nie można tak do końca patrzeć na simów jak na ludzi... Tak sobie myślę, że ten dom, może i nie perfekcyjny, ale ma swój własny styl... I takich ludzi należy pochwalać... Oceny nie zmienię... I przepraszam za offtop...
|
Jak dla mnie bardzo fajny pomysł i ciekawa bryła. To coś innego - taki simowy Big Brother;) Chciałabym obejrzeć fotki wnętrz - tak z bliska. A fonntanna w sypialni ma praktyczne zastosowanie, powietrze nie jest suche, lepiej się oddycha i takie tam :D
pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |