![]() |
Odp: Najlepsza kariera??
Ja najczęściej wybieram karierę dziennikarza :D wprawdzie nie jest najbardziej korzystna, ale lubię.
|
Dziękuje wam:P
|
ja lubię pracę poszukiwacza przygód. może nie zarabia się kokosów, ale poszczególne szczeble są świetne. Straszny pirat na przykład. I simy co chwilę chodzą do pracy w dziwnych ciuchach, zwłaszcza strój nurka mi się podoba.
|
Według mnie Gastronmia, bo nie potrzeba dużo przyjaciół. Jak ja nie nawidzę na "chama" szukać znajomków!
|
Dziennikarstwo,prawo i architektura według mnie to najlepsze kariery.Tylko w architekturze na 2 szczeblu [chyba]brzydki strój jest do pracy.A najwięcej to badadacz natury i naukowiec.
|
nie mam żadnych dodatków ale w podstawie lubię obiboka:D:D
A i raz doszłam na sam szczyt polityki chyba:D:D Fajnie było^^ |
Zdecydowania Armia
|
A dla mnie najbardziej opłacalny jest Wywiad (mam TS2 WB i TS2 CW) ale najbardziej lubię taniec
|
Ja lubię karięrę polityka ,bo lata się helikopterem ;] A najcześciej wybieram te ,które sim ma w aspiracji by osiągnąć jej szczyt. Jeśli takowej nie ma to losowo wybiera - chose career.
|
Nie mam swojej ulubionej kariery, bo jest tego duuużo. Ale najbardziej lubię naukę i medycynę, może z racji tego, że się tym interesuję. Poza tym używam armię, architekturę, dziennikarstwo, badacz natury lub oceanograf. No i tyle.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:07. |