![]() |
Odp: Wśród wzgórz budleii i lawendy...
Ale tu ponuro, i jakoś dziwnie
Ale dom jest nietypowy i świetny:D 10/10 ;] |
Łał. Bardzo ładna budowla, ale nie pasi mi lodówka w kuchni, jest za nowoczesna. I to wszystko. Ocena: 10/10
kubuss |
To, to, to...t..o jest piękne :O
Żeby zbudować dom tak nadzwyczajnie cudny :O Brak określeń dla tego domu 10 |
Co ja mam tu napisać?! :O
10/10 |
Ojej, chętnie bym w nim zamieszkała : D Wiesz co to znaczy prawda?
|
Jak dla mnie to ten domek jest przereklamowany dodatkami z neta, ale i tak mi się podoba. Moja ocenka 9/10.
|
No, no naprawde i to naprawde mi się podoba.:0
Z zewnątrz jest niesamowity, a wnętrze wprost oszałamiający. Zauważtłam mnóstwo dodatków i oczywiście mnóstwo wiochy i to bardzo mi się spodobało.:P W każdym pomieszczenu dobrałaś odpowiednie tapety do mebli oraz wolne miejsca uzupełniłaś dodatkami. Noo, przyciąga uwage pokuj studenya, którt za pewne chciał się oderwać od rzeczywistaści i buntowniczo pomalował swój pokój. bez wątpienia 100/10 ;) |
Pięknie zaprezentowana praca , bajecznie kolorowe wnętrza i ogrom dodatków dekoracyjnych sprawiają że jest przytulnie. Fajny domek inny od wszystkich i to mi się podoba. ;)
Tylko za mocno obrobione . Poza tym super. xd Ocena 10/10 :D |
Przepieknie... tyle jestem w stanie napisać. Kobieto ty masz talent, prawdziwy talent...
Podoba mi się to, że jest tak naćkane, ogromna ilość przedmiotów na stołach i na podłodze. Dzięki temu wszystko wyglada tak naturalnie. Piekne kolory i wyrazistość, ale czy ten efekt to nie czasem zasługa programu graficznego. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom 'na żywo' w simach. Pięknie wygląda z zewnątrz, masz śliczne rośliny pościągane. Skąd? Domyslam sie, że pewnie są z różnych stron, ale w miare możliwosci mogłabys mi napisać z jakich? I jeszcze sąd masz te czekoladki, ciasteczka i skrzydełka kurczaka? Ocena: 10/10 |
ŁOŁ!
To jest....genialne! Kobieto, nigdy nie widziałem czegoś tak realistycznego, bajeranckiego i syfiastego zarazem! xP Dlaczego ja wcześniej tego nie widziałem?! Skąd Ty bierzesz te genialne dodatki z neta? Po prostu jestem pełen podziwu :) Ty to umiesz stworzyć artystyczny nieład :D Pozdrawiam! PS. Genialna nazwa domku. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:32. |