![]() |
Odp: "Promyczek wiosny" - praca konkursowa
Ogród jest taki sobie, ale to miejsce przy oczku mi się podoba.
Minus za lustrzaną podłogę... Kuchnia - nie podobają mi się różne okna i zasłonki, na tym oknie taka na tym taka... brzydko to wygląda. Salon jest ładny, jedynie ten żyrandol mi nie pasuje, no i okna. Łazienka - nie podoba mi się kwiat i meble które mają brzydki kolor. I jeszcze te okropne okno zasłonięte niewiadomo czym ;) Gabinek jest bardzo ładny. Ogólnie dom jest ładny, podoba mi sie. |
Odp: "Promyczek wiosny" - praca konkursowa
Zelkuś :)
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) Po pierwsze to dziękuję za dedykację :) To bardzo miłe :) Po drugie jestem pełna podziwu dla zagospodarowania bryły, którą wymyślił chyba KTOŚ bardzo okrutny ;) Sama ściągam sobie w ramach rozrywki te bryły konkursowe i muszę przyznać, że ta była najtrudniejsza do zagospodarowania. Kuchnia jest najbardziej wg mnie radosnym pomieszczeniem w całym domu: te kwiatuszki w wazonach dodają smaczku :) Potem podoba mi się bardzo salon i kącik do pracy. Chociaż jestem przeciwna (kwestia gustu) tym zbyt wyszukanym żyrandolom. Najsłabiej prezentuje się łazienka. A w sypialni to naprawdę NIE ZNOSZĘ TEGO NIEZAŚCIELONEGO ŁÓŻKA!!! ;) Ale ogólem wielgaśny plus :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:45. |