![]() |
Odp: Ritter.
Domek jest super ;] taki przytulny i ładnie wykończony... no i sprawia wrażenie zamieszkałego ;]
ocena10/10 Pozdrawiam Matt |
Dziękuję wszystkim serdecznie za komentarze.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Mały, przytulny domek ;) Wnętrza wszyły Ci najlepiej ... Kocham bałagan w Simowych domkach! 10/10
|
Mrrr....cieplutki:P
Jedynie kuchnia i obie sypialnie mi nie przypadły - za duży bałagan Ale ogólnie fajny ;] 8/10 :) |
Jesteś niesamowita Avenly :D - domek urwany z Kaliforni - trafiłaś w sedno! ;)
Uhh, może da się go jakoś pobrać? - Korci mnie by taki mieć :D 10/10 |
Dzięki za komentarze ;]
Volturia - niestety nie dam do ściągnięcia, bo domu już nie mam w grze, ale i tak pewnie było w nim trochę płatnych dodatków :P |
Bryła - chciałabym coś o niej powiedzieć, ale niestety te sztuczne słońce zabardzo mnie oślepia :P Ogród jest bardzo ładny.
Przedpokój - jest taki sobie. Salon oraz kuchnia - nie podoba mi sie, za dużo wszystkiego, wydaje się jakby był bałagan. Łazienka - brzydkie okno, zasłonka jakaś dziwna. Sypialnia nastolatki - kwiat nad biurkiem mi się nie podoba, ściany mogłyby być jednego koloru. Sypialnia matki - brzydka tapeta. Ogólnie: nie zaciekawił mnie ten dom, niezbyt mi się podoba. |
wg mnie to łazienka jest za pusta 9.1/10
|
Bryła mi się bardzo podoba.Dookoła jest bardzo ładnie tak zielono.Ładnie dobrane rośliny pasują bardzo ładnie do otoczenia.Z tyłu podoba mi się strasznie to jeziorko jest cudne i ładnie zielono dookoła.W środku bardzo mi się podoba ale jest trochę za ciasno.Masz fajowe meble ładnie wszystko dopasowane do siebie.Strasznie mi się podoba.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:44. |