TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Stadion,,Orlik"-clean [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50464)

ddo bwayo 26.04.2009 11:18

Odp: Stadion,,Orlik"-clean

Fajny pomysł ale gorzej z wykonaniem.
Chyba nie ma większej potrzeby wymieniania co jest nie tak bo w pierwszych komentarzach jest to co napisała bym ja.
Tylko...nie wiem czy to było już pisane, ale czemu toaleta jest tylko dla mężczyzn? Oo
To się nazywa dyskryminacja kobiet!

Katara 26.04.2009 11:52

Tusia^^-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają :)
A toalety są tylko dla zawodników

avenly 26.04.2009 12:03

Cytat:

-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają
Ej, no jak to nie grają ;P Pewnie że grają.

Katara 26.04.2009 12:08

avenly-A to soreczki :P

Rainbow 26.04.2009 12:22

Za dużo naustawiałeś boisk do koszykówki :D

Jesteś z Ożar,tych koło Kamieńca Ząbk. i Mąkolna? Jak tak,to wczoraj przez nie przejeżdżałam rowerem :D

Katara 26.04.2009 12:23

Rainbow-Dokładnie!!...no właśnie nie wiem jak ustawic te boiska :)
Skąd jesteś??

Rainbow 26.04.2009 12:27

Mogłeś ustawić boiska po dwóch stronach,a resztę wolnego miejsca pokryć parkietem (jest w podłogach chyba taki parkiecik,z jakiego są "zrobione" te boiska" :)

A jestem z wielkiej wsi Złoty Stok :D Kurczę,nie wiedziałam,że jest tu ktoś z "moich stron" ;)

Liv 26.04.2009 12:28

W sumie fajny pomysł z tym "stadionem" (chociaż stadion kojarzy się bardziej z boiskiem do nogi, aniżeli boiskiem do nogi i kosza :)). Nawet podsunąłeś mi pomysł... Może ja bym spróbowała "przekopiować" do Simsów LZS z mojej wioski? :D
Boisko do nogi trochę nie wyszło. Poza tym, trybuny dla widzów powinny być wyżej (co, jeśli ktoś dostanie piłką w łeb? :|)
Do drugiego boiska też się czepnę. Chyba te poszczególne części powinny być ustawione inaczej... (znaczy te segmenty parkietu). A właśnie... Skoro to jest na dworze, to raczej powinien się tam znaleźć BETON!
Przebieralnie i łazienki już są OK :)
5,5/10

Katara 26.04.2009 12:44

Rainbow-Właśnie ja też nie wiedziałem,że jest ktoś na forum z moich stron (oprócz brata który korzysta z tego samego kompa :P )
Liv-Dziękuję bardzo...a w sprawie ,,piłką w łeb"...to o to chodzi :P :)
Ja zawsze gdy ide na boisko muszę dostac :P
Późńiej mnie przepraszają a ja wielkieg ofocha strzelam i idę :D

Gio 26.04.2009 14:08

Tak to wszystko odwaliłeś na odwal :P (czyli cały Ty :D)
Dlaczego nie ma trybun tylko ławki, na których niezbyt wiele osób się nie zmieści. Po za tym cały ten kompleks znajduje się tak jakby w parku no i bardziej to jest park aniżeli blok sportowy :P
I ta przebieralnia....Kyrie Elejson! Chyba powinny byc osobne pomieszczenia chociażby dla chłopaków i dziewcząt, nie mówiąc juz o podziału na takie kabiny, w których można by się swobodnie przebrać. A tymczasem- te ubrania to w tych szafach mają trzymać, tak? :P

Jestem na NIE! (z całym szacunkiem dla Twojej osoby :))

Pozdrawiam!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04.