![]() |
Odp: Stadion,,Orlik"-clean
Fajny pomysł ale gorzej z wykonaniem.
Chyba nie ma większej potrzeby wymieniania co jest nie tak bo w pierwszych komentarzach jest to co napisała bym ja. Tylko...nie wiem czy to było już pisane, ale czemu toaleta jest tylko dla mężczyzn? Oo To się nazywa dyskryminacja kobiet! |
Tusia^^-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają :)
A toalety są tylko dla zawodników |
Cytat:
|
avenly-A to soreczki :P
|
Za dużo naustawiałeś boisk do koszykówki :D
Jesteś z Ożar,tych koło Kamieńca Ząbk. i Mąkolna? Jak tak,to wczoraj przez nie przejeżdżałam rowerem :D |
Rainbow-Dokładnie!!...no właśnie nie wiem jak ustawic te boiska :)
Skąd jesteś?? |
Mogłeś ustawić boiska po dwóch stronach,a resztę wolnego miejsca pokryć parkietem (jest w podłogach chyba taki parkiecik,z jakiego są "zrobione" te boiska" :)
A jestem z wielkiej wsi Złoty Stok :D Kurczę,nie wiedziałam,że jest tu ktoś z "moich stron" ;) |
W sumie fajny pomysł z tym "stadionem" (chociaż stadion kojarzy się bardziej z boiskiem do nogi, aniżeli boiskiem do nogi i kosza :)). Nawet podsunąłeś mi pomysł... Może ja bym spróbowała "przekopiować" do Simsów LZS z mojej wioski? :D
Boisko do nogi trochę nie wyszło. Poza tym, trybuny dla widzów powinny być wyżej (co, jeśli ktoś dostanie piłką w łeb? :|) Do drugiego boiska też się czepnę. Chyba te poszczególne części powinny być ustawione inaczej... (znaczy te segmenty parkietu). A właśnie... Skoro to jest na dworze, to raczej powinien się tam znaleźć BETON! Przebieralnie i łazienki już są OK :) 5,5/10 |
Rainbow-Właśnie ja też nie wiedziałem,że jest ktoś na forum z moich stron (oprócz brata który korzysta z tego samego kompa :P )
Liv-Dziękuję bardzo...a w sprawie ,,piłką w łeb"...to o to chodzi :P :) Ja zawsze gdy ide na boisko muszę dostac :P Późńiej mnie przepraszają a ja wielkieg ofocha strzelam i idę :D |
Tak to wszystko odwaliłeś na odwal :P (czyli cały Ty :D)
Dlaczego nie ma trybun tylko ławki, na których niezbyt wiele osób się nie zmieści. Po za tym cały ten kompleks znajduje się tak jakby w parku no i bardziej to jest park aniżeli blok sportowy :P I ta przebieralnia....Kyrie Elejson! Chyba powinny byc osobne pomieszczenia chociażby dla chłopaków i dziewcząt, nie mówiąc juz o podziału na takie kabiny, w których można by się swobodnie przebrać. A tymczasem- te ubrania to w tych szafach mają trzymać, tak? :P Jestem na NIE! (z całym szacunkiem dla Twojej osoby :)) Pozdrawiam! |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04. |