![]() |
Odp: ul.Fabryczna
Bardzo fajny i klimatyczny, ale nie wróżę temu dziecku kolorowego dzieciństwa ;)
9/10 |
ja też miałam pierwsze skojarzenie z więzieniem. XD
ale mimo to: 10/10 wnętrze jest świetne: przytulne, ale zachowuje "fabryczny" klimat. muszę pokazać ten domek mojemu chłopakowi: on uwielbia taką industrialną atmosferę. :) |
No cóż, oglądając Twoje dzieło co rusz zmieniałam zdanie (ciągle na lepsze).
Najmniej podoba me się dach który naprawde powinien wyglądać inaczej(no ale może tak miało być?). No a dalej to już tylko same miłe niespodzianki. Wnętrze jest conajmniej zaskakujące. Podoba mi się ten jakże wielki kontrast pomiędzy wnętrzem a z zewnątrz. Meble fajne mowoczesne no i dobrze dobrane kolory. Kolejna osoba mi udowadnia że w sims2 można zrobić naprawde wiele. 10/10 |
Łał. Bardzo mi się podoba. Super klimat i wykonanie. Nie mam do czego się przyczepić :D Ocena: 10/10
kubuss |
dziękuję bardzo wszystkim za opinie,dach ma taki być,bo żaden inny nie pasuje,tak samo nie pasuje czerwona cegła-jest zbyt mdło-dlatego jest brązowa,a poza tym wszystko musi razem komponować i tworzyć całość
|
Bryła to totalna porażka :(, ale wnętrze to tylko ochy i achy :D Wyszły Ci naprawdę świetnie :) 9
|
domek jest śliczny, widać że nieźle się nad nim napracowałaś. widzę dużo dodatków z neta, szczególnie w łazience ;D fajnie też wygląda szafka w salonie. dom jest w nowoczesnym stylu, ale mimo to przytulny. tylko jak patrzę na te drzwi, to przechodzą mnie dreszcze... nie pasują do wystroju! wiem, że to budynek po dawnej fabryce... xD
|
Hej!
Cóż, bryła jest jakaś... dziwna (?) aczkolwiek swój urok ma. Nie wiem czy miał być taki efekt-strasznie szaro, w kuchni brudno i ogólnie domowy bałagan. Połączyłaś to bardzo fajnie. 9,5/10 Pozdr. :) |
jedyne co mi się nie podoba to bryła ale to była fabryka więc to wyjaśnia jej kształt ;]
dobry pomysł z tym dachem musi być im trochę zimno, bo te ogromne wiatraki chyba nie są ze szkła ;] 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:08. |