TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pierwsze Spojrzenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50544)

BlackDevil 03.05.2009 21:08

Odp: Pierwsze Spojrzenie

ja pewnie będę tworzyć jakąś simkę 2 godziny, zanim poznam nowe mozliwosci trójki :D
pozniej wypuszcze ja w miasto i bede poznawac zalety tej gry ;) a może wady? :D
na pewno bede dlugo poznawala nowe mozliwosci gry i mina miesiace, zanim sie przyzwyczaje do nowej wersji :]

anie_1981 03.05.2009 21:31

Ja stworzę jedną kobietę i będę nią zwiedzać miasto. Na pewno będzie miała najbardziej szczupłą i wysportowaną sylwetkę, ale nie będzie kulturystką czy coś, nie chce z niej robić sterydowca. Ciekawe tak na marginesie kiedy uda mi się zdobyć kody na kasę. W dwójce to grałam prawie miesiąc, zanim mi kody na kasę wpadły w łapki, ale wtedy nie za bardzo potrafiłam grzebać w necie.

Wielebny 03.05.2009 22:05

No cóż o ile w ogóle będę miał tą grę bo nie planuje jej kupić . To z pewnością sprawdzę jakie innowacje dodali w trybie budowania domów i ogrodów bo w sumie tylko to mnie w tej grze interesuje . W the sims 2 jeszcze nigdy od kąt ją mam nie grałem żadną rodzinka .
Pozdrawiam

surczak 04.05.2009 08:33

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1014052)
Ciekawe tak na marginesie kiedy uda mi się zdobyć kody na kasę. W dwójce to grałam prawie miesiąc, zanim mi kody na kasę wpadły w łapki, ale wtedy nie za bardzo potrafiłam grzebać w necie.

mówisz = masz. XD
"Duński serwis Games Guide dokopał się do pierwszych kodów do trzeciej gry z serii The Sims.
● Kaching - dodaje rodzinie 1 000 simoleonów
● Motherlode - dodaje 50 000 simoleonów
● MoveObjects on - pozwala umieszczać obiekty tam, gdzie sobie zażyczymy
Dużej niespodzianki nie ma, bo są one... takie same jak w części drugiej. Przynajmniej nie trzeba będzie uczyć się nowych haseł ;) "

ze strony simy.focus.pl

a ja na pewno zacznę od tworzenia sima i utknę w tym na co najmniej godzinę, żeby wypróbować każdą jedną opcję, każdy suwaczek, wszystko.

Upadła Dusza 04.05.2009 10:39

Na pewno najpierw wejdę sobie do jakiejś rodzinki, przetestuje wszystkie dostępne opcje, popatrzę na tryb kupowania i budowy, zapoznam się z okolicą.
Wtedy dopiero wejde w tworzenie rodzin, zobacze co jest ciekawego, może od razu stworze jakiegoś sima. Koniecznie musze wypróbować kleptomana. No i może zrobie jakiegoś sima który będzie niezdarny, nerwowy, tchórzliwy itp, oraz takiego który będzie przeciwieństwem tamtego i będą mieszkać pod jednym dachem.
W sumie to nie wiem co zrobie jak uruchomie grę ;)

anie_1981 04.05.2009 10:57

Cytat:

Napisał surczak (Post 1014150)
mówisz = masz. XD
"Duński serwis Games Guide dokopał się do pierwszych kodów do trzeciej gry z serii The Sims.
● Kaching - dodaje rodzinie 1 000 simoleonów
● Motherlode - dodaje 50 000 simoleonów
● MoveObjects on - pozwala umieszczać obiekty tam, gdzie sobie zażyczymy
Dużej niespodzianki nie ma, bo są one... takie same jak w części drugiej. Przynajmniej nie trzeba będzie uczyć się nowych haseł ;)"

Hmm... Ciekawostka.... Ciekawe czy Boolpropy będą działać. Ja szczerze mówiąc będę grała dłuższy czas ludźmi na których mi nie zależy, żeby poznać wszystkie nowości i dopiero wtedy zacznę się przykładać na max'a do tworzenia rodzin. Na pewno pierwszą rzeczą jaką zrobię bo stworzeniu Simki i wybraniu jej domu będzie zakup rowera i wypad na miasto... Rany, jak też się nie mogę doczekać!

lukas300 04.05.2009 11:14

A ja sobie zrobie czarnego łysego rapera, który nie ma nic tylko miłość do muzyki wynosi go na szczyt...

Oazis 04.05.2009 12:44

Ja pewnie zrobie moje aniołki :D

simunia 04.05.2009 17:58

ja odrazu jak wlacze gre to pierwsze co zrobie to wlasnie swojego sima heh i nim zapoznam sie z nowosciami i ta rodzine juz bedne pozniej dalej rozwijac hehe ciekawe ile pokolen mi sie uda tak rozwinac az mi sie ta rodzinka znudzi

ultraviolence 04.05.2009 19:15

Jeżeli w ogóle się skuszę, to podobnie jak Giovánni - najpierw pogram trochę rodziną Ćwir. Pozwiedzam miasto, wypróbuję nowe możliwości... A potem pewnie stworzę jakąś simkę-singielkę, która z czasem będzie "rozwijała się" coraz bardziej. Znajdę jej jakąś pracę, nieduże mieszkanko, potem jakiegoś faceta... i dalej jakoś to wszystko się potoczy ;) Lubię zaczynać od zera ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37.