![]() |
Odp: Rodzinne wzgórze
Cytat:
hehehe a myślałam, że nikt tego nie zauważy; dopiero po fakcie zobaczyłam, że dodałam jakieś stare zdjęcie :] he a na siłownie jest drabinka :] pozdr. :) Edit: ten szary kolor na poddaszu to dach, a jego chyba nie da się pomalować? Czy się mylę?? |
świetne . 100000000 . |
|
Naprawdę wspaniały :), ale musze powiedziec, że zimą prezentuje się o wiele lepiej aniżeli latem :P Ale do rzeczy:
Właściciele są botanikami, tak? Więc raczej telemaniakami byc nie mogą, a z tego co widzę, telewizor jest na każdym kroku :D I ten dach....- tak jakoś niezręcznie wyszedł z tymi wystawkami. Piękny ogród- faktycznie taki trochę 'jak go przyroda stworzyła';) Sumując: prawie nic dodać, nic ująć :) Pozdrawiam! |
Strasznie zwydziwiany ogród, ale podoba mi się. Nie przypadł mi do gustu za to salon- strasznie namieszane. Gdybyś podzieliła jakoś pokój dziecięcy- bo bejbiś się nabawi agorafobie;]Bardzo fajnie i naturalnie połączyłaś dodatki ściągnięte z maxisowymi. Szczęka mi padła przy poddaszu-genialne!!!:)
|
Widok bryły i ogrodu podoba mi się, ale wnętrza już mniej. Trochę namieszane jest w środku, nie wszystko do siebie pasuje. Np. drewniany, stylowo rzeźbiony regał w jadalni w zestawieniu z plastikowymi krzesłami to jakaś straszna pomyłka!!!:O Lubię mieszane łączenia mebli i zagracenie, ale tobie to do końca dobrze nie wychodzi. W kuchni też przesadziłaś z iloscią wiszących kwiatów!!! :O Nadmierne powtarzanie tych samych dekoracji to kolejna wielka pomyłka!
Ogólnie twój dom mi się podoba, ale rażą mnie wspomniane błędy. Edit: Co robią świece obok legowiska dla psa! :O:O |
Cytat:
|
Cytat:
|
wszystko jest rzeczą gustu ;)
pozdr. |
Bryła i ogród to cuuudo pierwszej klasy :D Ale wnętrze wypadło nie co gorzej :( 8,5
|
Bryła mi się nie podoba. Wnętrza średnie. Ogród ładny. I to wszystko ;) Aaa i jak zobaczyłem salon to tak jakoś mi się z TS1 skojarzyło o.O
kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:24. |