![]() |
Odp: `OranBro` by Jin
Dzięki za dedykację, Domek spoko parę rzeczy mi się nie podoba, ale 9,5 pkt postawię.
|
Jest to twój najlepszy domek ^^
normalnie mnie zatkało :-O to jest pikne bryła prosta lecz wszystko nadrabiasz pięknym ogrodem Strasznie spodobała mi się ta łazienka taka... Realna ?? No Jin wielkie brawa widać że naprawde dom budowałeś 3 dni ^^ 10/10 |
A gdzie dedykacja dla mnie *beczy* Co do domu to podoba mi się. Ale rzut jest okropny (czyt. krzywy). Ocena: 10/10
@edit. już jest dedykacja *jupi* kubuss |
Cytat:
Po pierwsze i najważniejsze; Dziękuuję za dedykacje :D yey, miło mi się zrobiło ^^ A bałam się, że o mnie zapomniałeś. Wybacz, że dopiero teraz, ale - urodziny w rodzinie :P a więc: Kurcze, szkoda, że te drzewa tak przysłaniają bryłę, bo wychwaliłabym wszystko w niej co by się dało, a przez te cholerne drzwa nic nie widać :P [ przydałoby się zdjęcie z daleka] Ogród - jak lubię :) tj. - pełno drzew i roślin, angielski - na dziko =D Kuchnia - ciepłe kolory - tego było mi trzeba ^^ najlepsza Łazienka - prze strona, na luzie i zagmatwana - taka jest i taka byłaby w moich rękach :) świetna sypialnia - Taak, mój ulubiony pokój w każdym domu ( :P ) tutaj także wypadła cudnie. i to drzewko :rolleyes: przedsionek - jasny, ułożony - taki jest i powinien być ;] jadalnia - taka nieco zwykła, najmniej przypadła mi do gustu. Ogólnie: Chcę w nim zamieszkać :D ! ( marzy mi się taka sypialnia :rolleyes:) Ocena: 10/10 PS A to może sypialnia jest najlepsza.. |
Jin, Ty potrafisz zaskakiwać...
Każdy Twój kolejny projekt pokazuje jak rozwijasz swój talent i doskonalisz umiejętności. Bardzo podoba mi się domek, dostrzegam niezwykłą przytulność i emanujące z niego ciepło. Świetny ogród, taki dziki i tajemniczy... ;) Masz dobry gust i poczucie smaku. Dziękuję za dedykację :) |
Oa,jestem druga w dedykacji! B)
Dom bardzo ładny,kolorystyka jest super,nie mam sie do czego przyczepic ; D Widze dodatki ze strony,którą podalam ;] 10/10 |
Cytat:
W pomieszczeniach są takie pierdoły na podłogach, że nie da się dostać do najważniejszej części pokoju. :) Przykłady: Dostęp do sedesu zagracają kartony - i po co tam one? :D Do kuchni to już wogóle - kwiatki, wazoniki w przejściu? Trochę przesadziłeś. Wiesz - nie mam nic przeciwko zagraconym domom, ale wejścia mogłyby jednak pozostać puste :D Simki mają fajne i wieelkie łoże w sypialni - zazdroszczę :D Ten "garaż" jakoś dziwnie wygląda. Myślę, że lepiej wyglądałyby tradycyjne ściany + brama. PS 1 Dziękuję za dedykacje :) PS 2 Kto Ci pozwolił mówić na mnie "Wolcik" ? Ty zły, zły :D Pozdrawiam :) Woltuwa. |
Domek ogólnie wyszedł Ci niezły. Kolory wewnątrz domu bardzo przyjemne i pozytywnie nastrajające.
Teraz napiszę co dostrzegam jako błędy, a więc: przedsionek - pudełeczka z biżuterią na podłodze, lepiej gdyby stały na szafce. sypialnia: kwiat wystający z ściany nad łóżkiem, za dużo rupieci na podłodze. łazienka: kubek z szczoteczkami oraz sterta koszulek znowu na podłodze, a szafki puste i jeszcze za dużo wazonów jeden w zupełności by wystarczył. kuchnia - znów to samo miski z jadzeniem na podłodze toster też, i ten wazon stoi w niewłaściwym miejscu. pralnia - jest ok. jadalnia - jakoś taka szaro-bura, choć jest pomarańczowa. Niby ok. Moja uwaga: więcej nie znaczy lepiej. Pozdrawiam! |
Dziękuję za dedykację :*
Domek jak zawsze piękny... Nie mam się do czego przyczepić... Proszę cię przestań już tak pięknie budować, bo mam kompleksy... ;) Ślicznie dobrane kolorki... Skąd masz te pomarańczowe kafelki w łazience? 10/10 Pozdrawiam i czekam na następne domki ;) |
Cytat:
Dziękuję wszystkim za szczere opinie ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:36. |