![]() |
Odp: ''Baśka'' by Sheba
Z zewnątrz nie podoba mi się, ale w środku jest całkiem miły i przytulny. Ocenka 7/10. Pozdr. :P
|
Średnio mi się podoba.
Sypialnia jest strasznie pusta, w kuchni pomieszałaś style, podłoga w korytarzu na piętrze i w 2. łazience nie zachwyca, podobnie jak kontrasty ściany+podłoga we wcześniej wymienionym korytarzu a także w salonie (w swoim pokoju chciałam mieć kiedyś żółte i niebieskie ściany i tym domkiem przekonałaś mnie o tym, że moi rodzice jednak mieli rację odradzając mi te kolory) Reszta taka nawet. 6,5/10 |
E,tam mi się osobiście bardzo podoba, taki typowo simowy dom, bez rzadnych udziwnień. Jak dla mnie 10/10...
|
Bryła, jak i jej otoczenie mi się nie podobają :(
Wnętrze nie najgorsze ;) Dlaczego nie najgorsze ? O tuż w pomieszczeniach jest za pusto :( 7 |
Dom mi się podoba. Wewnątrz gdzieniegdzie wieje pustką. Kolory mi się bardzo podobają. Aaa i jakbyś mogła to powiedz skąd masz te płytki z kuchni ;) Ocena: 10/10
kubuss |
Nie podoba mi się, jakoś tak pustawo, jak na pustyni...
|
kolory śmiałe i ciekawe, nie podoba mi się zestawienie mebli, jakos tak dziko i pusto. I wielgachne NIE dla płytek w kuchni, a fuj!
Za to bryła super. |
Nie przepadam za bardzo za domami na pustynnym terenie, niewiem, jakoś tak się nieprzyjemnie prezentują. ^^
Bryła jest w miarę ok ale coś mi w niej brakuje. Korytarz ładny, kuchnia i łazienka też mi przypadły do gustu. Jedynie nie podoba mi się salon, w którym są brzydkie kolory i na dodatek mało trafnie połączone i sypialnia gdzie jest strasznie pusto. 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:05. |