![]() |
Odp: Dom przeszłości
Chyba zbyt bardzo przyzwyczaiłem się do Twoich modernów, by teraz móc z spokojnym sumieniem podziwiać Twój nowy twór.
Bardzo rzuciła mi się w oczy różnica pomiędzy wnętrzem domu, a jego wyglądem zewnętrznym. Ze wnątrz wygląda jak jakaś wiejska chata, a w środku styli napchałaś nieźle ;) Ogólnie, mistrzostwa świata nie ma, a Ciebie stać na więcej. |
Bardzo mi się podoba ogólny styl domku. Ja jakoś nigdy nie potrafię zrobić moim simom czegoś ładnego i funkcjonalnego. Moje domki są przeładowane dodatkami i zero przyjemności grania. A ten domek - cud, miód i orzeszki - już mam w wyobraźni rodzinę, która by mogła w nim zamieszkać, jeśli bym go miała:) Taki dom wielopokoleniowy:)
|
Ładna łazienka i pokój młodszej dziewczynki, reszta maxisowa ale urocza, podoba mi się, bryła ma fajny kształt. Trochę jednak chyba tam w środku za ciemno...
9/10 |
Świetnie ci idzie, Liv.
10/10 Oby tak dalej, czekam na następne domki! |
Ale zaje**sty! Ocenka 10/10. Pozdrawiam!
|
Ten dom ma swój, jakby to ująć (?) świetny styl :P
Ale mam jedno zastrzeżenie o pustości ogrodu :( 9 |
domek ogólnie super, ale nie podoba mi się ten duży misiek w koszulce z sercem i sypialnia troche za ciemna.
Ocena: 9,5/10 Pozdrawiam :) Matt |
To się nazywa superpowrót ;) Bardzo fajny ten dom, podoba mi się jego klimat. + za funkcjonalność. Ale nie pasuje mi tam pralka i grzejnik, zbyt nowoczesne. Reszta ok. Ocena: 10/10
kubuss |
Cudowny domek.... Tyle tylko powiem...
10/10 |
domek jest taki inny...
ale to nie oznacza że brzydki wręcz przeciwnie, bardzo ładny 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |