![]() |
Odp: Podmuch morskiej bryzy...
Uwielbiam Cię za ten domek. :)
|
Widać, że użyłaś dużo dodatków z neta, ale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie! Domek jest cudny, boski i takie tam. Ładnie wszystko umeblowałaś. Podoba mi się 10/10. Czekam na kolejne domki twojego autorstwa! Pozdro!
|
Kocham wszystkie Twoje domy. Są perfekcyjne :) (i bardzo oryginalne zarazem pod względem stylu i klimatu ;))
10/10 |
Cytat:
Cytat:
|
Domek jest jak dla mnie idealny :)
Ocena: 10/10 Pozdrawiam |
Całość bardzo ładnie się prezentuje. Bryłą mi się podoba. Ze wnętrz nie podoba mi się łazienka, jak dla mnie za ciemna. Reszta ok. Ocena: 10/10
kubuss |
To jest genialne! Zupełnie jak zamek czy coś... Podziwiam.
|
Cytat:
|
Piękny... Cud natury po prostu...
10/10 |
Na początku muszę pogratulować tego, że nie jest to modern, cały czas budujesz w swoim stylu co mi się bardzo podoba. Budowle budujesz bardzo ładnie.
W tym projekcie denerwują mnie picia typu coca-cola, ale z drugiej strony musi mieć co pić,chodź znów wydaję mi się, że woda prezentowała by się w tym domu lepiej. Nie podoba mi się też 'morze'. Według mnie brzydko zostało ono wykonane, powinno być najpierw zagłębienie a później robione fale. A poza tym czy to morze nie jest za blisko domu? Powinno już dawno je wziąć na dno. 9/10. Pozdrawiam ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:15. |