![]() |
Odp: Fletcher
Cudowny ogród, wnętrze też bardzo ładne. Najbardziej spodobał mi się pokój dziewczynki.
9/10 |
Jedyne co mi się nie podoba to elewacja domu. Reszta cudowna, naprawdę. :D
Podzieliłabyś się domkiem z nami czy musimy zadowolić się jedynie zdjęciami? :p |
Dom mi się podoba. Bryła bardzo ładna. W ogrodzie trochę za bardzo naćpane ale da się przeżyć ;) Jedyne co mi się nie podoba to drzwi w całym domu okropieństwo. Ocena: 10/10
kubuss |
Uh, wy moi drogie człowieki,dzięki bardzo za wszystkie komentarze ;]
Cytat:
Cytat:
|
Łał każde pomieszczenie bez wyjątków jest idealnie dopracowane.
No przecież ja cię nie bende uczyć. Raczej ja musze się dużo ob ciebie nauczuć 10/10 |
Supcio ;]
ocena 10/10 |
Kocham...!
Ten dom jest cudny, jak na razie najlepszy, zaskakujesz mnie coraz bardziej i obiecuję Cię, że kiedyś będzie taki szok, że będziesz mnie miała na sumieniu! |
Ślicznie. Skąd masz tą fontannę? Ogród najładniejszy. :D
|
bryła jest nawet ok. Ogródek mi się nie podoba ale nie wiem dlaczego. Salon: w jednej części zbyt dużo białego w drugiej zbyt mało, sypialnia ordziców mi się nie podoba. Jest stanowczo zbyt ciemna. No i ten pokoik dziewczynki całkiem słodki ale zbyt rózowy. Jest nieżle 7/10
|
bryła i ogród tworzą bardzo miłą dla oka kompozycje, garatuluję talentu.
można się jedynie przyczepić tego, że w ogrodzie jest trochę za gęsto. w środku widzę świetnie dobraną kolorystykę ścian i mebli. jedynie łazienka trochę za ciemna. 9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |