TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cechy Simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50876)

Mamełe 02.06.2009 13:23

Odp: Cechy Simów

Mało? A jakich cech charaktreru wam jeszcze brakuje? :)

Vanitas 02.06.2009 13:32

Mi żadnej cechy nie brakuje. Denerwuje mnie cecha 'Szalony', za każdym razem jak moja simka idzie spać to przebiera się w strój sportowy....

Rainbow 02.06.2009 13:54

Cytat:

Napisał Dominic (Post 1035715)
Mi żadnej cechy nie brakuje. Denerwuje mnie cecha 'Szalony', za każdym razem jak moja simka idzie spać to przebiera się w strój sportowy....

A mój Filip lubi o czasu do czasu sypiać w garniturze ;D
Śmieszna jest ta cecha :P

Miyoki 02.06.2009 14:09

Cytat:

Napisał andonezja (Post 1035704)
no ale jak miałoby wyglądać zachowanie sima o cechach 'schludny' i 'niechluj'? :u

Nie można miec cech, które siebie antonimami.

I sama chciałam trochę później (na pewno po premierze, a nie przed) stworzyc taki temat, tylko miała to byc sonda xd

Björk 02.06.2009 15:43

Cytat:

Napisał theground (Post 1035694)
Björk ale jeśli chcesz być w simsach pedantką możesz wziąć perfekcjonistkę i wtedy też będzie miłowała ład i idealność, ale nie będzie zawsze sprzątać po sobie :) Tu chodzi o to, że jak ktoś jest schludny to wiadomo, że nie będzie niechlujem. Jak to by było? Bierzesz schludną simkę, a ona zamiast sprzątać rzuca śmieci na ziemię i chodzi i bąki puszcza po domu hehe :D Muszą się wykluczać te cechy, nie ma wyjścia ;)

Afcależenie ;)
Jestem cholerną pedantką i spinki do włosów mam poukładane w pudełeczku kolorami równolegle do ścianek ;) A mimo wszystko są takie dni, kiedy czasu brak na zwykłe ogarnięcie :( Wracam wieczorem zmęczona, rzucam ciuchy na ziemię, szczury rozwalają żarełko po całym domu...
I powstaje syf :D
No niby jest wyjście, że jak w realu ja się czuję źle w takich warunkach, to simom można zastopować interakcje sprzątania po sobie i będą się wtedy gorzej czuły... może to nie jest tak do końca źle przemyślane ;)

Mamełe 02.06.2009 15:54

Cytat:

Napisał Björk (Post 1035802)
Afcależenie ;)
Jestem cholerną pedantką i spinki do włosów mam poukładane w pudełeczku kolorami równolegle do ścianek ;) A mimo wszystko są takie dni, kiedy czasu brak na zwykłe ogarnięcie :( Wracam wieczorem zmęczona, rzucam ciuchy na ziemię, szczury rozwalają żarełko po całym domu...
I powstaje syf :D
No niby jest wyjście, że jak w realu ja się czuję źle w takich warunkach, to simom można zastopować interakcje sprzątania po sobie i będą się wtedy gorzej czuły... może to nie jest tak do końca źle przemyślane ;)

Mam to samo. Kolekcjonuję Kinder Niespodzianki i wszystko mam poukładane, skatalogowane itp, ale np ubrania rzucam gdzie popadni, że na fotelu rosnie sterta z dnia na dzien, albo cos przymierze z szafy i juz tego nie poskladam, tylko rzuce byle jek na polke albo naczynia w zlewie siegaja sufitu :P
Ale podejrzewam, ze w simsach nie daloby sie tego zrobic, bo one sa tylko ciagiem algorytmow czy jak to tam sie nazywa. To juz by podpadalo pod prawdziwa sztuczna inteligencje ;)

xxxMadziaxxx 02.06.2009 16:00

http://forum.thesims.pl/showthread.p...12#post1035812 o tu o tym pisałam :-) Tam pisze gdzie są wypisane wszystkie cechy :-)

TrueWildLove 02.06.2009 16:02

A jak wygląda ta ekstremalna kąpiel lub ekstremalny sen? Co się wtedy dzieje i czym różni się od zwykłej?

Björk 02.06.2009 16:16

Po ekstremalnej kąpieli simy mają lepszy nastrój. I po śnie także... Tyle tylko że dłużej to trwa...
A po długim śnie to wręcz powinny czuć się gorzej i mieć ból głowy ;)

Ellie 02.06.2009 17:07

wlasnie! mialam szalona simke ktora notorycznie spala w kostiumie kapielowym, a po biezni biegala w wizytowej kiecce, ale myslalam, ze to blad! ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:52.