![]() |
Odp: Dom " Wiejski sentyment "
Aż chciałoby się w takim zamieszkać. Bryła prosta, wnętrza niewyszukane, ale Ty nadajesz swoim projektom takiej duszy... Aż mi się humor poprawił :D Jeśli ma tak być dalej to będę zaglądać do każdego Twojego tematu. Ślicznie!
|
Ocenianie twoich domków robi się nudne, bo nie ma się do czego przyczepić xd
jak zawsze 10/10 :) |
Kolejny cudowny domek Twojego autorstwa.
Co Twoje projekty czyni wyjątkowymi? Według mnie coś nieuchwytnego, trudnego do opisania, a jednocześnie tak dostrzegalnego. Taka cudowna aura i klimat, jakieś ciepło i czar... Zbliżają się wakacje i tak bym chciała tam pojechać... Pozwolę sobie dodać, że najwięcej czasu spędziłabym w sypialni, nie dlatego, że leniuch ze mnie ogromny, ale to pomieszczenie urzekło mnie najbardziej ;) |
Noo, super. Najbardziej spodobała mi się kuchnia, łazienka i sypialnia. Pozostałe pomieszczenia nie są złe, ale gdzieniegdzie przeszkadza mi to pokrycie ściany. Ogólnie świetnie, piękne budujesz domki. 10/10 Pozdrawiam.
|
Genialnie. A może zrobiłabyś taki dom bardzo nowoczesny? :D Cały żółty i pomarańczowy.
|
Cytat:
Miło mi , że domek podoba się Wam i bardzo dziękuję za dotychczasowe komentarze . ;) |
Slicznie! ach ta kuchnia, ta tapeta....ech ech ech...jedyne czego bym sie doczepiła to ten wieniec czy cos nad łózkiem.
10/10 |
Bardzo ładny, świetnie dobrane dodatki i bla bla bla...
|
aniołku z tego co pamiętam jeszcze parę prac temu przyczepiałam się do czegoś,teraz nie mam do czego. Za to mam jedną prośbę... Wybuduj taki w Małopolsce pliss *-*.
|
Oo jaka wiejska chatka xdd.Cudnie,naprawde.Długo czekałam i sie opłacało,żeby zobaczyć coś porządnego i dopracowanego.
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34. |