TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Divers by Woltuwa. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50883)

Matti93 02.06.2009 21:02

Odp: Divers by Woltuwa.

A ja mam dobry dzień i dam 10/10 :) Ogólnie jest oki, chociaż przyznam że po tobie spodziewałem się czegoś więcej ;/ Mimo to jest ok ;]

Woltuwa 04.06.2009 12:55

@Avenly - Co do kuchni - chciałem, żeby była "inna od innych". A poza tym mam strasznie mało zestawów mebli kuchennych, a i dobrych i ładnych znaleźć nie mogę. :/ A ciuchy gospodarze mogą trzymać w AŻ trzech szufladkach, w pralce, pod łóżkiem lub na dworze ("coś" do suszenia ubrań jest widoczne na drugim zdjęciu ogrodu) :P

@Upadła Dusza - nie ukrywam, że później już całkowicie zapomniałem o oknach. Chociaż w sumie: Drugi korytarz jest oświetlany np. przez drzwi na taras, a cały salon przez świetlik w dachu.

@Felka_butelka - simy nie są mojego autorstwa :P Korzystając z okazji, dziękuję autorowi za udostępnienie mi tychże simów do prezentacji ;*

@Jinchüüriki - byłbym wdzięczny za dokładniejsze wskazanie mi miejsc we których weług Ciebie jest "za dużo wolnej przestrzeni". :)

@Intensoo - Ciesze się, że Ci się podoba :P I jeszcze raz dziękuję Ci za te simy ;**

@symfonia - to zdjęcie robił krasnal, albo pijana Pani Helena, która "przypadkiem" leżała pod drzwiami. :P ..I dokładnie - w moich simach nastała jesień. Odnośnie trzech butelek - podobno parzystą ilość daje się na cmentarz, ale nie wiem czy chodzi tylko o kwiaty, czy o butelki również :D (żart oczywiście. Tak jakoś, uznałem, że dwie butelki to za mało.) A ich zawartość (jeżeli wogóle jakaś jest) zna tylko ich właścicielka :P Nie czepiaj się papierosów - TYLKO jedna pełna paczka oraz wypalający się samotnie papieros. :)
"Bardzo dziękuję za tą dedykację nie spodziewałam się xd xd xd! " - nie, wcale :D

@Misia, @Nysia, @Sheba, @Matti93 i @Wszyscy, Którzy Skomentowali - Dziękuję bardzo za opinie (te dobre i złe) :)

Pozdrawiam :)
Woltuwa.

Gio 04.06.2009 13:11

Domek...jak to domek ;)
Ale jak dla mnie bryła jest straszna- jakby jakieś centrum NASA czy coś o.O I wogóle tak jakoś niegościnie trochę, ale ciotce Helence się na pewno spodoba :D

Pozdrawiam!

ddo bwayo 08.06.2009 19:21

Bryła: nie podoba mi się bryła. Ale za to, urzekłeś mnie talerzem [!]. W ogródku pusto, bardzo pusto.

Korytarz: za dużo wolnego miejsca, chociaż jakieś drobne krzesełko dla wygody ściągania butów jak i wyglądu i było by lepiej.

Kuchnia: straszna! Nie chcę Ci zrobić na złość ani nic, ale nie dość, że ciemno i pusto, to jeszcze te ściany tu całkiem nie pasują.

Pokój gościnny: nie pasuję mi to łóżko. Między półkami jest za duży odstęp. Podoba mi się to,że pod łóżkiem są te butelki - sprytne. (Możesz mi powiedzieć, skąd masz tą szafę? ;))

Korytarz nr.2: pusto i nuuuudno .

Sypialnia gospodarzy: dała bym inne ściany i podłogi, reszta cud - miód.

Łazienka: Inna wanna i prysznic i było by lepiej, tak to jest za zimno.

Salon: czemu te świeczki stoją na podłodze? A jak ktoś będziesz szedł i je wywali? Po domku...

Komputer: wiem, że to wina dodatków,ale ta fota wygląda jak z the sims 1 Oo.

Klawisz: przydały by się tam jakieś obrazy, pusto tak...

Ogród: nei rozumiem czemu na nim jest 'komin'?:|

Wrażenie ogólne: nie jest wspaniale, ale nie jest źle. 6,5/10

Pozdrawiam :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:36.