![]() |
Odp: Dłonie
Normalnie nie wierzę, że masz 9 lat... Jak na swoją grupę wiekową piszesz fajnie... Fs nie będę oceniać, ponieważ:
1. Jest za krótkie... 2.Dział z twórczością pisaną jest tu Czekam na coś dłuższego... Pozdrawiam :D |
Cytat:
hm podpinam sie pod opinie innych, nie ma zdjęc i za krótko czekam na wiecej |
jak na 9 lat piszesz wyśmienicie, kochana.
Jeszcze tylko jakbyś najpierw zaznała sie trochę z forum, to by było cudnie. Pozdrawiam! Edit: Zapomniałem powiedzieć, że tytuł: prześwietny :) |
Hej, jak powiedział Gio - 9 lat i coś jest! :)
Jednak Foto story - nie tylko historia ( tekst powinien mieć jakąś określoną długość, narazie ma taką jak np. mój wstęp :P ) i fotki z gry. Czekamy na 2 część i zdjęcia! ;] pozdrawiam. Czarnula vel Voluś |
Jak na 9 lat,to bardzo dobrze! : )
Jedyny bląd,jaki rzucił mi się w oczy to "nie mily" - powinno się pisać niemiły :> a FS to tekst + zdjęcia,mam nadzieję,ze jakieś zrobisz,oczywiscie w simsach. |
Naprawdę dziękuję za poprawki. :)
Giovánni- Dłonie jak w tytule pomogą naszemu bohaterowi:) |
Ale następny będzie ze zdjęciami - w końcu to niby FS:)
|
Hej,
serio masz 9 lat? Jak tak, to tekst bardzo fajny, wielka szkoda, że krótki i bez zdjęć. Tytuł ciekawy i w ogóle może wyjść z tego coś interesującego. Będę tu zaglądać, tymczasem czekam na następną część. Pozdr. :) |
Ładnie, podoba mi się nawet. Mogłabym nie szczędzić uwag, ale główne błędy już podkreślili moi poprzednicy.
Więc, masz jeszcze dużo czasu na poprawianie tekstu, bo wiadomo w tym wieku nie będzie to cud, miód i orzeszki ;). Chcę tylko dodać, żebyś zwracała uwagę na to, żeby w pytaniach używać jednego znaku zapytania, a nie trzech. No... I rzecz jasna, postaraj się dodać zdjęcia. Życzę powodzenia. :) |
Kiedy wkleisz nastepną cześc tego foto story?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:07. |