![]() |
Odp: settlement
kontynuuj :) ja też piszę mimo, że nie wiele osób czyta moje FS :)
Co to twojego prologu, trochę mało zdjęć, ale rozumiem, że na razie miało być trochę tajemniczo :) Tekst napisany prostym ale bardzo fajnym językiem. Wciąga. Czekam na pierwszy odcinek, wtedy ocenię :) |
szału nie ma ^^
no cóż, jak narazie odcinka nie będzie, bo mi simy szwankują... zobaczymy co to będzie... |
już bardzo mi się podoba :D
pisz pisz dziewczyno :P :) może masz cichych czytelników ? podobają mi się te klimaty - osiedla, gangi jakieś, dilerzy i wgl :P czekam na 1 odc. i na pewno nie ja jedna ;) Pozdrawiam :P Odessa :) |
Fajnie piszesz. Gdy przeczytałam pierwsze zdanie wiedziałam, że muszę przeczytać następne, i następne, i następne.
Zdjęcia b. ładne. Ogólnie fs zapowiada się ciekawie, ale ocenię po 3 odc. |
kiedy dasz odcinek?
dawaj juz ;p |
odświeżam temat, ponieważ w ciągu najbliższych 48 godzin (mam nadzieję) zostanie opublikowany pierwszy odcinek "osiedla". możecie wyczekiwać go na ekranach swoich komputerów najszybciej od jutra. : D
|
Lorette - pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na gg? ;p Potrzebujesz wczymś podobno mojej pomocy. Z simami już wszystko ok, więc z pewnością mogę ci pomóc ;) i czekam na pierwszy(?) odc. osiedla.
|
och kurczę. nie mogę się doczekać. co do fs:
sam tytuł mnie zachęcił. 'settlement', kojarzy mi się z lamentem. zdjęcia - świetne. to jak opisujesz, łatwo sobie wyobrazić. nie u wszystkich tak jest (np. 'ubrała się na różowo i wyszła' jest dla mnie nielogiczne o_o''). jeszcze z głosem jaki sobie dorabiam w myślach czytając to, ach... 10/10 + na drugim zdjęciu, ręce pawła są dziwne... |
Świetne! Wciągające, inne niż wszystkie. Te zbliżenia na zdjęciach strasznie pobudzają wyobraźnię. Zanim przeczytałam- obejrzałam zdjęcia i wtedy moim pierwszym skojarzeniem było jakieś zabójstwo. :P Czekam na ciąg dalszy.
|
Bardzo ladne opowiadanie, swietne opisy, realistyczne. Zdjecia sa mistrzowskie. Czekam z niecierpliwoscia na 1. odcinek ^^.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:25. |