TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Promyk (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51100)

Liv 19.06.2009 18:50

Odp: Promyk

Ej, pozmieniałeś zdjęcia, a tym samym rzeczy w pomieszczeniach! ;(
9 i 10 zdjęcie w ogóle się nie zgadza-czemu na tym drugim już nie ma teleskopu? A w korytarzu w rogu nie było tego kwiatka! :((
Dobrze, że przynajmniej kuchni nie zmieniałeś ;P

Ilona 19.06.2009 19:19

usunęłam teleskop,żeby można było lepiej zdjęcie zrobić,tak samo z drzewem w ogrodzie,ale wszystko jest na swoim miejscu,kuchni nie zmienię,bo podoba mi się taka jak jest,niczego nie zmieniałam,dodałam tylko kwiatka w korytarzu,reszta jest tak,jak było,zrobiłam tylko inne ujęcia np.przedpokoju

dżin. 19.06.2009 19:34

Oj, ilonko masz talent i to nawet całkiem spory ;)
Domek jest bardzo ładny, nie mam się do czego przyczepić ;)
10

Angelka_96 20.06.2009 13:17

To teraz ja:
1: Przepełniona kuchnia nie wyglądała estetycznie i łądnie
2: W łazience również za dużo rzeczy.
3: Nie podoba mi się dach.Na początku myślałam że wogóle go nie miałaś :)
4: Miałaś za to piękny domek wewnątrz , sama chciałabym mieć taki w przyszłości :)

Daje 8,5/10

Matt 20.06.2009 13:36

super , ekstra , wypasiony domek
zaje...... dodatki
10/10

dareczka84 20.06.2009 14:21

Dom ze smaczkiem, dopiero po rzutach widać, że trochę w nim pustawo, ale na pewno dzięki temu dobrze się w nim gra :) Nie podoba mi sie taka ilość różnych okien, wybrałabym dwa typy i tego się trzymała. Podobają mi się zagracone blaty w kuchni i łazience.

Matti93 20.06.2009 21:04

Domek nawet fajny, ale miejscami wydaje mi się troche za pusty, a kuchnia- troche za bardzo naćkane :/
Ocena: 9/10

BlackDevil 21.06.2009 20:04

Piękny :O
Nie mam się za bardzo do czego przyczepić, a ten basen pod sufitem [?] wygląda prześwietnie :]
Daj do ściągnięcia :D
10/10

agnieszka130187 22.06.2009 20:59

Bardzo mi się podoba, taki naprawdę w moim stylu. :) Trochę za dużo w kuchni, ale to nic. Bardzo ładny. :)

chassit 05.07.2009 18:18

dom bardzo ładnie się prezentuje, ale na tym się kończy... jest mało funkcjonalny ;]
preferuję wyraźny podział na część "do życia", dzienną, na parterze oraz część sypialną, nocną, na piętrze, dlatego nie przypadł mi pomysł umiejscowienia salonu na piętrze. lepiej byłoby przeznaczyć do tego celu owo pomieszczenie przejściowe między przedpokojem i kuchnią, zaś to co pozostało na górze, przerobić na gabinet, pokój komputerowy, pokój gościnny, dla dziecka, czy nawet większą łazienkę. no właśnie - tak duża łazienka jest na dole niepotrzebna, lepiej byłoby ją pomniejszyć na rzecz salonu. albo zrobić tam jacuzzi. cały dom sprawia wrażenie, że jego mieszkańcy muszą się dużo nabiegać między piętrami ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37.