![]() |
Odp: MUZYKA z TS1
Przykro mi to mówić, ale miałam reinstalkę systemu i muzyka poszła :(
|
Ja mam wszystkie oryginały z TS1,to mogę z nich wyciągnąć muzykę,ale nie wiem jak :)
|
Są one w folderze:
C:\Program Files\Maxis\The Sims\Music (na 80% nazwa folderu się zgadza, bo na 100% pewna nie jestem ;)) Piliki są w formacie .mp3, dlatego też nie będzie problemu ;) |
Czy kogoś to jeszcze interesuje ? Mam wszystkie simsy na kompie ( prócz balangi ) . Jak chcecie to mogę wrzucić . :)
P.S Otwierajcie szampana mój 100 post ! |
@UP: To już raczej jest typowe piractwo :/
|
Cytat:
Przecież to samo (no może nie do końca, słowa trochę się różnią ;) ) napisała Camerandios i do tego się nie doczepiłaś ;> (za to ja czepiam, wiem ;p) |
alexiel226- z tego co ja czytałam to Camerondions chodzi o to, że on prześle tą muzę, a wielbicielsimów chce tą muzę gdzieś "wrzucić" ;)
|
Aaa... to w takim razie, zmienia to trochę postać rzeczy. Pardoname - nie byłabym sobą, gdybym się nie "czepła" ;)
A co do piractwa. Hmmm, przesyłanie i udostępnianie muzyki, gry lub ich części jest zabronione. Chyba, że osoba odbierająca (ściągająca) posiada oryginalne płyty z których owa muzyka pochodzi. Więc jeśli posiada się Simsy 1, aczkolwiek niezainstalowane, można pobrać muzykę z innego źródła. Nie wiem jak sprawa wygląda z osobami, które mimo wszystko ową muzykę udostępniają.. "Powielanie, kopiowania i udostępnianie zawartości jest zabronione" - sławny cytat z wielu płyt. Tak więc - pewnie nie można. |
Cammerandios- weź to jej prześlić na PM'a bo jeszcze Was zbanują :| (alexiel wszystkich postraszyła)
|
Axiel- masz rację ;)
Giovanni- Ty też. I też Wam radzę pisać na PM ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59. |