![]() |
Odp: Dom "Heat is the foundation" (Mój pierwszy) by Tomaszwinner
Dom ładny tylko ten zielony w sypialni dziecka.9/10
|
eee a ja myslalem ze to fajnie wygląda :D
|
WOW! naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem i szanun dla Ciebie:) rewelacja! sama chciałabym zamieszkać w tym domku!! najbardziej chyba urzekł mnie ten pokój wykończony na zielono... ogólnie nie szaleje za tym kolorek, ale nie zaprzeczę, że chciałabym mieć taki pokój:) no i niebieska łazienka;) dla mnie to podstawa:)
bardzo spodobała mi się także rabata, która jest bodajże na 6 zdjęciu... rewelacyjny pomysł, sama bym na to pewnie nie wpadła... znalazłam chyba tylko jedną wadę, którą bym zmieniła, a mianowicie łazienka na parterze wydaje się być byt ciemna i ma trochę niewypełnionej przestrzeni, ale może chodziło Ci, aby było skromnie:) kończąc stwierdzam, że domek jest świetny!!! |
Nie podoba mi się bryła i podłoga w kuchni. Ogród też nie ejst zbyt 'bogaty' w rośliny. Fajne, duże okna, ale za ciemna łazienka. Ogólnie jak na pierwszy dom nie jest źle :)
|
Jak na pierwszy domek to jest całkiem ładny, można by się przyczepić do bryły, ma taki dziwny kształt trochę. Uważam ze zewnętrzne ściany domku, o wiele lepiej by się prezentowały w jaśniejszej tonacji, nie podobają mi się te wszechobecne brązy, kolor ścian, dachu itd., w pierwszej łazience jest także zbyt pusto. Najbardziej podoba mi się salon i to ze użyłeś takich dużych okien:)
|
Ogólnie dom jest ok. No może ta łazienka... Za ciemna...
7/10 |
Nie lubię, gdy ludzie dają jakieś linki zamiast wstawić zdjęcia bezpośrednio do postu, ale dla ciebie jakoś zrobiłam wyjątek i kliknęłam.
I chyba więcej tego nie zrobię. Nie podobało mi się to, że musiałam jeszcze klikać w jakąś galerię, żeby zobaczyć zdjęcia, później znowu klikać na strzałki, żeby się pokazały następne a na końcu jeszcze kliknąć na drugą stronę. Zdjęć jest za dużo i większość nie przedstawia nic ciekawego. Sztuką wybrać jest najlepsze ujęcia. W środku nic zachwycającego. Domek poprawny, salon wydaję się trochę "ciężki", zbyt ciemna jest również łazienka, mam wrażenie, że przytłacza sima w środku. Nie podoba mi się, że komin wystaje w drugim pokoju, wypadałoby go obudować. Razi mnie również biurowa roleta panelowa w łazience na zdjęciu 24 i brak jakichkolwiek firanek. Nie lubię gołych okien. Ogólna ocena 4/10. Sposób prezentacji i ilość zdjęć osłabiła ocenę. |
A, dam 8/10
(Moim zdaniem wchodzenie w jakieś linki jest niewygodne :P) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:37. |