![]() |
Odp: "Satriani" by kubuss
Inko-chan - ta płaska część dachu to tak jakby dobudówka :D
Dzięki za oceny ;) |
hm, pomimo calej mojej niecheci do trojki, prezentuje sie uroczo, zwlaszcza z zewnatrz. podobaja mi sie polaczenia kolorow i dobranie mebli, wyglada funkcjonalnie i nowoczesnie, ale tez klimatycznie i swojsko. zbuduj mi taki w dwojce, to postawie ci oltarzyk.
|
Szczerze mówiąc to nie wiem czy by w dwójce taki mi wyszedł. Tutaj pobawiłem się trochę narzędziem "Twórz styl" i zrobiłem meble w tym samym kolorze. Z dywanu na podłodze wziąłem kolory które widnieją na ścianach salonu i kuchni i jak widać te same kolory są na kafelkach w kuchni. Ogólnie to sam się zdziwiłem że taki "ciepły" mi wyszedł, w dwójce nigdy taki "ciepły" mi nie wyszedł żaden dom ;) Dzięki za ocenę.
@edit. w sypialni też ta zieleń jest z dywanu :D @edit2. dzięki Tincia. @edit3. nikt nie zauważył że jedna lampa nad aneksem kuchennym wisi na czarnym kablu, a druga na szarym >.< Mój błąd :D |
Kubuss domek śliczny ^^
Gratuluję xd Tylko zgodzę się z Inko-Chan. Dziwnie to wygląda, bo dach wchodzi do środka ;d Ale 10/10 |
Odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Wszystko wszędzie pasuje,nie mam się do czego przyczepić xd 10/10 |
Bardzo fajny i przytulny domek.
GRATULACJE! |
Eyy dzięki wszystkim :D
|
Cytat:
No i trudno, przyczepię się do tego dachu! :P 9,5/10 |
Cytat:
|
Łoo, po Twojej pracy, kubuss, stwierdzam jednak, że w 'trójce' też da się budować ładne domki :D. Jestem pod wrażeniem :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |