TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   `Imagination - 100% maxis [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51167)

aluminium. 24.06.2009 18:41

Odp: `Imagination - 100% maxis

Dzięki zelkam, pooglądam ich projekty, wezmę przykład i mam nadzieję, że drugi będzie lepszy

agnieszka130187 24.06.2009 20:18

Całkiem ładny domek, ale brakuje mi dywanów. :) Ogród mi się nie podoba, niepotrzebnie jest i płot i żywopłot, po za tym kwiaty dziwnie ułożone i takie jednolite, mogło być bardziej kolorowo. Wnętrze nie jest złe. Oceniam 7/10

aluminium. 24.06.2009 21:08

Dzięki Agnieszka. W maxisie nie ma ładnych dywanów, a ja robiłam ten dom tylko maxis :)
PS. Po dłuższym obejrzeniu ogrodu nie podoba mi sie :P Ble xd

jekyll 25.06.2009 12:36

Domek nawet, nawet. Bryła taka sobie, ale za to ładnie, jak dla mnie, pomalowana.
Nie podoba mi się hol. Taki wielki Oo.
A także nie widzi mi się ta część z kwiatami, co pomiędzy jest alejka. Przypomina mi to jakiś labirynt, czy coś w tym rodzaju.
Również wnerwiający jest ten żywopłot. Można by pomyśleć, że mieszkają w nim jakieś samoluby, co nie lubią wychodzić do sąsiadów.
A huśtawka i te drzewka koło niej też nie są rewelacyjne.

dżin. 25.06.2009 13:18

Bardzo ładnie zagospodarowany domeczek ;) Takie malutki i skromny, ale ładny, ja docenię Twoją pracę, bo sam kiedyś budowałem z maxisa :) i dam 9/10 - 1 za ogród :(

Krzykaczus_Pospolitus 25.06.2009 18:12

Skrzynka pocztowa jest w oknie, chciałabyś mieć taki widok ze swojego pokoju? Bryła nawet, nawet, ale te pomieszczenia takie zimne, nieco pustawe... Oceny nie będę wystawiała, bo nie jestem ekspertem.

EDIT: Przepraszam za mój niesprawiedliwy głos w sądzie, ale myszka mi się kićka i wcisnęłam nie to co trzeba, sorry.

aluminium. 25.06.2009 18:54

Cytat:

Napisał Ununquadium (Post 1056417)
Można by pomyśleć, że mieszkają w nim jakieś samoluby, co nie lubią wychodzić do sąsiadów.

No jakbyś zgadł\zgadła. Nie lubię ich, bo kiedyś jeden sąsiad z Miłowa zabrał mi dziecko i teraz się odgradzam. :P

Dzięki Jin za ocenę. Pierwsza tak wysoka ;)

A co do tej skrzynki co pisała Krzykaczka (xd)- nie zauważyłam, że za nią jest okno :p jeśli chodzi o ocenę to spoko :)

Charionette 27.06.2009 12:59

Wszystko fajnie, tylko trochę za spiczasty dach. Reszta fantastyczna.

9/10

BlackDevil 30.06.2009 19:15

No hej, moje standardowe przywitanie xD
Wejście do domu: tam jakaś choinka jest? Rozumiem, że tam jest zasiana trawa, a nie podłoga? W każdym bądź razie +
Przedpokój: trochę jaśniejszą lub ciemniejszą podłogę, tak żeby pasowała do ściany, bo ta moim zdaniem tu nie pasuje, taka bardzo jaskrawa jest. Firany i ozdoby są, ale podłoga, więc +/-
Kuchnia: puste blaty, nic na nich nie stoi, ale ciekawie wygląda ta miska z owocami pod identycznym obrazem :D Nie wiem, coś się tego uczepiłam, +/-
Pokój dorosłej simki: trochę za dużo ozdób napaćkanych po jednej stronie, tj. koło drzwi. Pod tym lustrem mogłoby coś być, no i łóżko mogłaś przesunąć, żeby ew. druga osoba się zmieściła. Sypialnia nie przypadła mi do gustu -
Pokój dziecka: jakoś tak dziwnie, nie umiem się o tym wypowiedzieć +/-
Pokój rozrywki: ujdzie, ale +/-
Łazienka: ciasno, +/-
Ogród: no, ładnie +
Razem: 6 minusów, 7 plusów
Czyli: jak na maxisa to dobrze, ale jednak stwierdzam, że wolę domki z dodatkami z neta :D
Ocena liczbowa: 8/10

Tasha- 01.07.2009 12:04

czerwona truskawka- na pierwszym zdjęciu widać, że ta choinka jest w doniczce :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:35.