![]() |
Odp: Chłopcy
Ja stosuję metodę z arbuzami i jabłkami, sprawdziła mi się już 3 razy więc coś w tym jest ;)
|
Mi ciągle rodzą się chłopcy,tylko bodajże raz dziewczynka,bo simka jadła mnóstwo arbuzów.Coś w tym jest xd
|
a jest jakis trick na trojaczki albo chociaz blizniaki? : D
|
Cytat:
A co do chłopców to mi działaja owoce tylko 1 raz nie wyszło, jak w TS2 bez kombinowania miałem przez 9 pokoleń same dziewczyny to bez jedzenia owoców w TS3 są sami chłopcy. |
Za nagrody szczęścia życiowego możesz sobie kupić 'wzmożoną płodność'.Wtedy są większe szanse na bliźniaki lub trojaki :D .
W sumie mi się wtedy tylko większa ilość dzieci rodzi. :) |
aha
dobra, dzieki |
moja simka urodziła 8 chłopców zanim po zakupie wzmożonej płodności urodziły mi się 3 dziewczynki :P
|
"Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek" a u mnie same chłopy noooo....
|
Cytat:
U mnie narazie jabłka i arbuzy działają, ale to tylko potwierdzone na dwóch urodzeniach więc założona próba nieduża. To może być kwestia przypadku. |
Ja mam u siebie 2 pary bliźniaków i wszyscy czterej to chłopcy...w TS2 było podobnie,miałam bardzo widoczną przewagę chłopców...czyżby jakaś "przepowiednia"? :D Aha,no i żeby było zabawniej,przy obydwu ciążach zarówno baba,jak i facet mieli pragnienie "mieć córkę"...^^
Wypróbuję arbuzy ;d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |