![]() |
Odp: By Lady-Angel
dziękuje za komentarze :)
Nie pokazuje simki w grze bo nie umiem robić zdjęć :P mam pozy ale nie wiem jak zrobić zbliżenie twarzy no i żeby simka patrzyła w obiektyw :P |
simka 1 - mi sie nie podoba, ma niefajne rysy, dla mnie za duzy, za nisko osadzony nos i grube brwi. na szczescie dobralas super wlosy i ubranie
simka 2 - ladne oczy, usta i ksztalt twarzy. za szerokie dziurki w nosie, za szeroko rozstawione oczy i okropne, nienaturalne brwi |
Pierwsza simka - kolor oczu jest brzydki. Fryzura i makijaż może być. Nos jest troche za szeroki.
Druga simka - brzydki nos, troche szeroki, makijaż jest dobry, fryzura pasuje. Brwi mogłyby być inne. Simki nie są złe. |
Zbliżenie twarzy? Ustawiasz sobie kamerę tak by było widać twarz przed tobą tj. żeby simka patrzyła na ciebie. Wciskasz TAB i myszką oraz przyciskami <+> <->
Przepraszam, że znów moje zdjęcie, ale to tylko przykład a nie chcę zabierać czyiś zdjęć :P Pozdrawiam i czekam na zdj z gry :D |
Jak ja kocham takie piegowate rudzielce <3
Ta simka jest boska. Tylko te dziurki od nosa... 9\10 |
dziękuje za komentarze :)
Nysia- dzięki za poradę, jutro się pobawię z tymi zdjęciami i na pewno coś wrzucę :) |
Nowa Simka :) Zrobiona na potrzeby opowiadania które zaczynam pisac :)
Chloe http://img217.imageshack.us/img217/5...526176487b.jpg http://img205.imageshack.us/img205/8...5265764879.jpg |
No szkoda, że nie ma większego zbliżenia, ale i tak mi sie podoba. Jednak dolna część twarzy (razem z ustami) jest zbyt masywna w porównaniu do górnej.
Jest bardzo ładna :] |
Haley - bardzo realistyczna :) Brawo, niczego się nie czepię.
Chloe - też bardzo ładna, lecz czepię się ust, a głównie dolnej wargi - za pulchna. Fryzurka nie do końca korzystna, zaokrągla buzię simki. |
Podoba mi się Chloe, ale najpiękniejsza jest Haley. Chloe ma trochę zbyt okrąglą i za małą twarz. Reszta może być.
8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:59. |