![]() |
Odp: Świnia
Mnie też to wkurzyło, bo przez to parka moich Simów się pokłóciła ;( I musiałam nimi grać od ostatniego save`a. Od tamtego czasu staram się omijać te krowy wielkim łukiem...
A usunąc ich nie można, bo na ich miejsce "utworzą się" nowe ;/ |
To prawda, że te maskotki drużyny są denerwujące. Najlepiej anulować wszystkie interakcje z nimi, czyli jak nawet chcą porozmawiać, to zająć się inną czynnością i nie mieć z nimi do czynienia :)
|
Psia fanko, najlepiej zedytuj info o sobie i dodaj opcję wieku (ile masz wiosen ;P) to inni forumowicze "odczepią" się ;)
a żeby nie było offtopa to napiszę coś na temat: Gdy urządzałam imprezy w akademiku, czy też w kwaterze prywatnej studentów, zawsze wpraszała mi się krowa, bądź też lama*. Bardzo mi miło, gdy jest dużo gości na imprezach i ludzie z całego kampusu wchodzą mi do chaty, aż dom pęka w szwach, ale dla mnie ważna jest kultura (nawet w simsach xD ) Otóż...miałam już poziom imprezy "dobra zabawa", aż tu nagle wkroczyła ta przerośnięta maskotka i zaczęła wszystkich besztać i bić, z jednego punktu widzenia, niektórzy lubią imprezy tzw. rozruby i są wtedy szczęśliwi ale w simsach krowa spuściła przyjęcie na poziom "katastrofa", a moja simka dostała załamania nerwowego (bo w obawach miała... obawę ;) przed złym/nieudanym przyjęciem ) *czy lamy też są... chamskie xD jak te krowy? bo jużnie wiem...gdzieś słyszałam że pupilem the sims 2 jest lama, ponieważ wszędzie ją widuję, tzw.: są z nią tapety na ścianę, mebelki, lampy, dywany i różne takie...a simsy chyba kibicują lamie. Więc ona jest jakoś "dobra" ? :) |
Zawsze można taką krowę potraktować kodem move_objects on
|
Macie racje!
Te maskotki są wkurzające...do mnie zawsze przychodziła Krowa i...GRAŁA NA PIANINIE ;mad; flirtowała z moją simką...ale jej chłopak wyrzucił ją :D (te maskotke oczywiście xD) |
U mnie zazwyczaj wchodzą do pokoju (sima) i włączają radio, tv lub komputer i sim nie może spać -_-"
No i jak zwykle muszą popsuć związek simów, przez flirtowanie z nimi :( Edit : Upppsss....przepraszam że odmrażam stare kotlety x| |
Do mnie to zawsze lama przychodziła i non stop siedziała na komputerze nie mogłem jej wyrzucić dzień i noc wychodziła o 2 i wracała za dwa dni. ;/
|
Wkurza mnie ta krowa. Moja szósta studentów mieszka w takim akademiku. Tam ta krowa łazi w tem i spowrotem. No to ją wypędziłem.
|
Ta krowa jest wkurzająca :/.
|
A mój sim raz wlał tej krowie :D ale się trzaskali, aż siwy dym leciał :D
a potem jak mu wlał to miał spokój :D bekowe to było, chociaż nie powiem, że ta krowa to plaga jakaś chyba he he :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:07. |