![]() |
Odp: Mroczne strony EA Store
No właśnie.W niedalekiej przyszłości być może wyjdzie czwórka i znów wszystko od nowa.I kolejne strony w stylu Store,z których zarobią dwa razy więcej kasy.Będą tak robili dopóki nie skończą się pomysły.
Niestety co poradzić na tych,którym palma odbiła? Tylko i wyłącznie chodzi tu o kasę... |
Jestem jak najbardziej za. Ilona to świetnie napisała. Jeżeli możemy to rzecz jasna zróbmy coś, chociaż musieliby się do nas dołączyc anglicy, niemcy i amerykanie.. bo sami raczej rady nie damy.
A tak sobie teraz myślałam, że fajne by było takie coś że za jakieś sim punkty które sim sam ciężko zdobędzie i że podrobić ich nie będzie można mogliby zrobić te wszystkie dodatki ze store . Ja pewnie nie wykorzystam 1000 punktów, bo jakaś sama fajna fryzura będzie z 400 kosztować, i pomyśle że będe chciała miec takich więcej i mnie to wciągnie tak że po kilku godzinach kupowania ockne się że wydałam kupe kasy . |
W końcu ts upadnie jak każda gra Ale mi sie zdaje że Ea bardziej skupia sie na sprzedaży NSF niż simsami Wkońcu simy wyszły nei tak dawno i są dopiero 3 części a NFS ma ich już z 10 i jest dobra grą
|
Dlatego trzeba korzystać z potęgi internetu i nie płacić za dodatki,a w grze je mieć... :P
Seriously,na tą grę nie wydałabym nawet złamanego grosza,gdybym nawet mogła sobie trójkę kupić.A już na pewno nie będę wydawać kupy kasy za coś,co powinno być już w grze.Zauważyliście to?Zamiast wrzucić te przedmioty do gry,woleli wystawić na Store i kupujcie dzieciaki za kasę rodziców :> Niech się plują wielcy obrońcy oryginalnych gier.Co jak co,ale na TS3 nie zamierzam wydawać pieniędzy,bo uważam że ta gra takiej forsy warta nie jest.. Wypuścili na rynek bubla,bo wiedzą,że simomaniacy i tak go kupią za każde pieniądze.A że potem odsprzedadzą albo wrócą do dwójki to nic,przecież i tak ponad stówę na simsy wydali ;p |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=JC6-JykGaKQ OMG... Na takich właśnie dzieciach EA zbija kasę... ;D Przykre. |
Cytat:
Cytat:
|
zamiast narzekać i wymyślac dalekosiężne plany, po prostu nie kupujcie. bo gdy ea zarabia dużo na grze, która ssie nie zrobi lepszej.
|
Może dostane nawet za to bana za to co napisze ,ale wg. z Tym Store to przesada moze jak ktos pobierze dodatek ze stroe niech tutaj udostępnia i potem np.inne osoby taka wymiana?
|
Cytat:
|
Gratuluję! Odkryliście mroczną tajemnicę Electronic Arts: oni chcą zarabiać pieniądze :O.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:03. |