![]() |
Odp: Mały Domek Na Przedmieściach
Bryła mi się nie podoba. Ogród - jest taki sobie, przy oczku przydałoby się inne pokrycie terenu, zamiast tego w kwadraciki (nie wiem jak je nazwać :P) lepiej by wyglądały jakieś skały lub piach.
Kuchnia - albo inne ściany, albo inna podłoga i lepiej by wyglądało. Salon - bardzo skromny, nie zbyt przyjemny, chłodny. Pokrycie ściany raczej nie pasuje. Łazienka na dole jest bardzo ładna, podoba mi się ;) jedynie wywaliłabym kwiata. Pokój Carli - nie podoba mi się tylko tapeta we wzorki. Pokój Erica - tapeta i kwiat sie mi nie podobają, no i jeszcze ten stolik. Łazienka na górze - nie jest zbyt ciekawa, no i te odsłoniete okna... Ogólnie: w domu przydałoby się kilka drobnych zmian, ale nie jest zły. Dom jest nawet fajny. |
Wszystko ok, oprócz wchodzącej szafki w lodówkę i uciętego fotela :D Reszta ok ;) Ocena: 10/10
kubuss |
Cytat:
|
Bryła mi się nie podoba, strasznie podobna do tych w miłowie w the sims 2.
Ogród też nie za ładny. Ale wnętrza to nadrabiają, są boskie :D No oprócz ścian w salonie Oo |
Ten pokój z tv za ponory, brak w nim ozdób, łazienka za bardzo fioletowa, rozumiem, że lubisz ten kolor, ale można było to ładniej "wpasować". Ogródek skromny, ale przyjemny. Trochę uboga kuchnia, ale ogólnie nie jest źle. :)
|
Moim zdaniem, ładny. ; )
Nie będę ignorować, bo jest dobrze ;] Pozdrawiam Karolć . : * |
domek fajny... chcialam si jeszcze zapytac Morela jak ty robisz to w poscie co sa te cukierki jak to zrobic??
|
Cytat:
|
Bryła nie bardzo mi się podoba(sam nie zbudował by lepszej).W środku jest ładny ale nie podoba mi się kącik TV za to fioletowa łazienka i pokój jest bardzo ładny.8/10
PS skoro to małżeństwo to dlaczego nie śpią w jednym pokoju? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |