![]() |
Odp: Mały nowoczesny domek
Zapomniałem napisać że kibelek jest tylko za nic nie mogłem go ująć na foto najwyzej zastosuje się do waszych porad i zrobię go jeszcze raz A foto jest tak mało bo nie ma żadnych ścian a parter to jeden wielki pokój salon jadalnia i kuchni w jednym co widać 3 i 4 foto. A an 1 pietrze jest tylko sypialnia i łazienka ( oczywiście odgrodzona ścianą). W tło próbowałem ująć jeszcze wodospad z publicznej parce obok ale się nie dało. To tyle jutr moze wyjdzie wersja poprawiona do komentarzy już z ogrodem.
|
Domek nie podoba mi się. Jest jakiś dziwny... No i jeszcze nie ma ogrodu...
4/10 |
Wszystko za duże. Bryła wygląda jak paczka papierosów, niedobrane kolory.
|
Na kiego czepiacie się braku ogrodu! Przecież napisał, że nie miał weny, nie chciało mu się, whatever, nie może to skreślać całego domu.
Ale muszę przyznać, że dom nieciekawy. Nudna bryła. Gdybyś dodał jakieś tekstury, kolory na ściany to byłoby lepiej. W środku to nie jest w ogóle styl nowoczesny. Keep on working. |
Chodziło mi bardziej o nowoczesna bryłę takie przeoczenie Wzorowałem sie na zdjeciach z neta
|
Bryła jest taka "goła", mała ilość pokoi jest niefunkcjonalna, bo pomiesczenia są prawie puste.Nie ma prawie okien z wyjątkiem tych wielkich z przodu domu.I jeszcze łóżko w sypialni zbytnio nie pasuje do komody :/.Ocena: 4/10 (przynajmniej dół był trochę kolorystycznie zgrany).
|
Więcej zdjęć się nie dało ?? Ogólnie pustaka i brzydko :/ Ocena: 2/10
kubuss |
Powiem jedno, umiesz ładnie projektować wnętrze, ale musisz popracować nad pustością pomieszczeń, w sensie, żebyś jej unikał ! Ogólnie projekt jest średnio udany :( 6
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38. |