![]() |
Odp: Zieleniec by Volturka
Bryła może i ładna ale ją dach przytłacza. Wewnątrz bardzo ciemno, a wszystko przez ten ciemny brąz i trochę pusto. Ocena: 7/10
kubuss |
Dużo ciemna, raz do ciebie strzela biełota, nie wiadomo skąd zieleń
Tak jakoś dziwnie pomieszane ;d |
Nie podoba mi się. Jedynie ten mały zielony pokoik przypadł mi do gustu.
|
Strasznie ciemne wyszły te zdjęcia. Widać, że lubisz kolor zielony, trochę go dużo. :)
Wydaje mi się, że sypialnia trochę pusta, można było koło łóżka dodać stoliki lub jakieś kwiatki. :) Nie bardzo podoba mi się też łazienka na piętrze, taka zimna. :) Co do bryły nie mam zastrzeżeń, jak dla mnie wygląda ciekawie. Kuchnia i salon też są ok. :) |
No no, jak na pierwszy domek, to całkiem nieźle. Bryła i ogród są cudne :) Nad wnętrzem popracuj trochę, dodawaj więcej dekoracji, a będzie cud, miód ! ;) 9
|
Bryła mi się bardzo podoba, taka trochę inne niż wszystkie:)
W przedpokoju i salonie nieco pusto a telewizor stoi zbyt blisko kominka. Ja bym nie chciała żeby taka fajna plazemka uległa podpaleniu:) Mały pokój bardzo ładny, przytulny. A w jadalni znowu pusto! Łazienka mi się podoba, tylko sąsiedzi mają dodatkową rozrywkę przez to okno. Kuchnia i piętro ok, tylko bardoz ciemno. W łazience na piętrze chciałam się czepić że po co dwa kible a tu suprise, lustro na ścianie :) I ta łazienka jest super, tak samo jak sypialnia. Ogólnie świetnie 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:50. |