![]() |
Odp: Domek Przy Wodospadzie
Średnio mi się podoba. Dom bardzo ubogo wyposażony >.< Ogród do dupy :/ Ocena: 5/10
kubuss |
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata :O Nie wiem, nie przypadł mi do gustu...
3/10 |
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach
|
Dom jest o wiele lepszy od Twoich poprzednich, jednak jest wciąż parę niedociągnięć.
Te krzaczki koło domu trochę dziwnie wyglądają, postawiłabym je w inny sposób, wzbogacając bardziej przyrodę; kosz na śmieci i skrzynka na listy są strasznie 'rozstrzelone'; samochody w ogóle nie pasują do domu, powinno być jedno auto, najlepsze by było któreś z tych tańszych; łazienka jest trochę duża, ewentualnie dałabym jakieś blaty, kosmetyki, perfumy (w końcu to jest w The Sims 3 i trzeba z tego korzystać...), zmieniłabym kolor drzwi i lustra, dała inną wannę; tak w ogóle, po co simom basen, skoro mieszkają koło wodospadu? Reszta pomieszczeń jest OK. :] |
W basenie nei ma ryb xD A po za tym ładnie wypełnia ogród
Cytat:
|
Cytat:
|
domek mnie nie urzekł, ani trochę. Mało ogrodu, bryła baardzo prosta, brzydka i nudna elewacja, zwyczajne wnętrza... 5/10
|
zachwycający to on nie jest.
4 btw, zawsze jak przeglądam forum i patrzę na ten temat to mi się wydaje że zamiast Domek przy Wodospadzie jest napisane Domek przy Woodstock XD |
Kurcze w ogóle mi się to nie podoba! Eek
Wiem, że chciałes się postarać ale ogólnie to w każdym pokoju jest inny styl!! Frown Dwa samochody na jednym podwórku i jeszcze prawie obok siebie?? :/ Mogłeś dobudować jakis garaż dla jednego albo 2 osobne :/ W łazience za mało dekoracji W kuchni te wisyce patelnie nie pasuj w tzm miejscu... mnie si w ogle nie podoba kuchnia itp. Yasonz dodazbz uroku tzm pomiesycyeniom... Pozwol, ze pozostawie to bez oceny |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:25. |