![]() |
Odp: GROCH House
Z zewnątrz- nie podoba mi się, co już pewnie było powtórzone. Jak kostka do gry ;)
Wnętrze jest całkiem ładnie zrobione, nowocześnie i elegancko. Szkoda tylko tego zewnętrza...! |
Wszystko super szczególnie meble w salonie i te kombinacie co do budowania :) cud malina
|
Wnętrza są boskie :D Ale bryła nie. Ocena: 9/10
kubuss |
Bardzo mi się podoba:) Chętnie bym ściągnął;) Co prawda nie mam jeszcze The Sims 3, ale będę je niedługo miał.:D Węwnątrz-cudo. Z zewnątrz bryła wcale nie taka zła. Zmieniłbym tylko jej kolor i płotek. Oceniam:9,81/10:)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawhwgew rwrhrwwg
(czyt. grr ) < ;D ___ Czemu dałaś takie okrutne ogrodzenie do takiego domuuu?? No i jak zrobiłaś fundamenty w domu? Kody;>?? Dom cudo ;D 10/10 |
No comment ! :o
Ten domek jest świetny. Ogródek, bryła i wnętrze ! :O 10 |
Ach, dałabym się pociąć zeby mi kupiono taki dom!
Sypialnia pierwszorzędna, ma wyjatkowy styl! Jadalnia bardzo pomysłowa, perfect! Własciwie to nie mam po co komentować innych pomieszczeń bo są doskonałe. Jestem zadziwiona bo bardoz trudno mi zaimponować dlatego daje 10/10 Oby tak dalej! |
świetny dom!
również z chęcią bym pobrała ;D |
Jinchüüriki pokrycia scian w jadalni zrobilam sama.
malinowa_piękność domku nie ma bo po wgraniu drugiej łatki od EA gra sie posypala |
Jak zrobic takie polpietro?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:20. |