![]() |
Odp: Ciąża - pytania
Co zrobić, by mieć bliźniaki :>? Potrzbne mi to do spełnienia celu życiowego :P.
|
Trzeba liczyć na szczęście, ale duża szansa jest na bliźniaki, gdy ma się kupioną nagrodę 'Wzmożona płodność'.
|
Inaczej się nie da? W dwójce pomagał sernik. Simka już jest w ciąży, czyli teraz muszę jej kupić wzmożoną płodność?
Dzięki. |
W trójce chyba nie ma sernika. :)
|
Cytat:
Tylko ze ona za pierwszym razem wziela swoj samochod i to ona prowadzila a maz jej towarzyszyl xD A za drugim razem pojechala sama bo maz byl w pracy.. Ale sprobuje faktycznie skreslic to okienko zeby nie jechala xD Z gory dzieki :P ;) Aha i moja simka nie ma roweru :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Żeby była ciąża mnoga albo trojaczki.Wystarczysz,że dla meża i zony wykupisz nagrodę szczęścia rodzinnego -wzmożona płodność. U mnie oboje małżnków byli w posiadaniu tej nagrody i jedna ciąża-trojaczki, kolejna - bliźniaki (ale chyba tylko dlatego bliźniaki, że max w rodzinie może być 8 osób, a owo małżeństwo miało już wcześniej jedno dziecko (oczywiście zanim stali się posiadaczami nagrody o wzmożonej płodnośći).
P.S.Dziecko-uczeń jeździ rowerem do szkoły dlatego-że najprawdopodobniej ma karę za pogorszenie w nauce etc. W każdym razie ma to zwiżek ze szkołą i jego nauką). |
Nie wiem czy u wszystkich to będzie działać ale u siebie zrobiłem doświadczenie z telewizją i muzyką dla dzieci i wyskoczyły bliżniaki.
Trzeba kazać simce oglądać kanał dla dzieci i włączyć jednocześnie radio z muzyką dla dzieciaków i powinno zadziałać. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50. |