TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

lejdddi 11.08.2009 10:06

Odp: Denerwujące momenty

mnie to co Ritty, a poza tym ciągle pojawiające się polecenia, weź dziecko - weź butelkę graj SSX3 . ;//

Titellè 11.08.2009 10:11

Mnie to ględzenie przy stole też denerwuje. Najgorsze jest jak do obiadu (kolacji) siądze cała rodzina. Zazwyczaj podaje simą obiad tak na 17-18h i jak rodzina jest pełna i siądzie tak cała np; 4 to gadają nawet do 21 -,- A w tym czasie jakby szybko zjedli to by i można jeszcze jakieś zabawy zrobić lub coś ... a zazwyczaj moje simy o 21 mają już bardzo mało energii i muszę je klaść spać.
Duchy również mnie wkurzają. Dlatego nie stawiam juz nagrobków na mojej parceli. Zrobiłam sobie cmentarz i tam przenosze zmarłych simów.

Sherlock 12.08.2009 13:06

ŁA-DO-WA-NIE~! X`D

Poza tym, to nic. Nie jestem jakimś nerwusem :P

kavala 13.08.2009 14:15

A mnie denerwuje jak dzieci ciągle gdzieś porzucają swoje zadania domowe.

Ritty 14.08.2009 07:07

Mnie jeszcze denerwuje duża liczba przyjaciół (która jest niestety niezbędna do dobrze płatnej pracy), bo jak sim zaniedba ich, to się zaczyna męka z telefonem...

Mia1123 24.08.2009 11:36

Mnie denerwuje jak jest pora zeby noworodek juz dorosnal to sam nie dorasta tylko simka musi Mu w tym pomoc.. i caly czas stoi z Nim i stoi xPP Robie wszystko z tym dzieckiem - karmie, bawie sie z Nim, przytulam a ten nie dorasta i tak jest okolo przez 2 dni simowe >.> .

dareczka84 24.08.2009 14:13

Cytat:

Napisał Mia1123 (Post 1107687)
Mnie denerwuje jak jest pora zeby noworodek juz dorosnal to sam nie dorasta tylko simka musi Mu w tym pomoc.. i caly czas stoi z Nim i stoi xPP Robie wszystko z tym dzieckiem - karmie, bawie sie z Nim, przytulam a ten nie dorasta i tak jest okolo przez 2 dni simowe >.> .

wystarczy po komunikacie, że dziecko dorośnie zanieść je do tortu urodzinowego

annamaria93 24.08.2009 14:48

mnie jeszcze denerwuje, że jak postawiłam biurko z komputerem i obok kwiatka na podłodze, to jak szli do kompa, to potem wychodzili po tej stronie co jest kwiatek i nie mogli sobie poradzić.
po drugie - ładowanie...
po trzecie - noworodki, które, jak ktoś już powiedział ciągle dostają butelkę i są noszone.
po czwarte- małe dzieci - wiecznie grzebią w kiblu
po piąte - mój sim, gdy każę mu oglądać TV, to on zaraz wyłącza
po szóste - miałam kiedyś taki domek, co miał z boku basen przylegający do ściany, to moje durne simy, jak szły do pracy, to pomimo wyjścia z domu na wprost, szły naokoło i przepływały przez ten basen. Nawet w zimie.
po siódme - że sąsiedzi na osiedlach to ciągle grają w szachy, wiele razy pozamarzali, bo w zimie im się zachciało grac w te durne szachy, na polu.
Aa... W ogóle nerwowa jestem:P

Alisha 24.08.2009 15:02

Mnie osobiście wkurza zachowanie simów na cmentarzach... :((Żadnego respektu. Tak samo w kościółku :D

dareczka84 24.08.2009 18:48

Ładowanie, szczególnie gdy dorzucę sporo dodatków z internetu, sim do zmiany wyglądu przed lustrem zawiesza się na 5 minut

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53.