![]() |
Odp: Crooked House
OMG ! Bardzo ładnie ! Bryła ciekawa, nowoczesna. Ogród równie ładny. I to wnętrze :O
8 |
wszystko fajnie współgra, więc 1oteczka :>
|
Bryłą jest świetna, taka nowoczesna a ja uwielbiam takie :)
Niestety nie wszystkie zdjęcia chciały się otworzyć więc skomentuje tylko niektóre pomieszczenie. Salon bardzo przypadł mi do gustu, taki przytulny, ciepłe kolory. W łązience ściany i podłoga zupełnie nie pasują do drewnianego umeblowania. Kuchnia i jadalnia też śliczna tak samo sypialnia i łazienka rodziców. Pokój chłopca zbyt niebieski, aż razi i pustawo. W pokoju dziewczynki też nie mam się czego czepić:) W gabinecie wyświetliło mi się tylko jedno zdjęcie, ale wygląda dobrze. W tej białej łazience kolory wyglądają jak w publicznej. Ogród jest piękny! Moja ocena 7/10 |
Ładnie. W moim stylu ;) 10/10
kubuss |
według mnie pytanie nie posiadam obecnie tego wydania i przesto powiem
o kurczę blade super dom jestem na stronie z moim ulubionym domem i podobny postaram sie zrobićjak tylko mi sie uda kupić trójeczkę 9,5/10 o pół punkcika mniej za opuszczoną łazienkę troche za d€ża i zbyt pusta |
Witam! Domek niczego sobie...
- nie umiałbym wytrzymać z takimi oknami gdzie to sąsiedzi wszystko widzą ;) - parę pokoi wymaga dopracowania, ale wnętrze jest ogólnie OK - ogród to miód, cud i trociny po prostu boski (widziałem ładniejsze:P) Ocena 8,5/10 pkt. |
Kucha, kucha w kaszę dmucha.
7 |
UD masz rację dom jest bardzo fajny.
Zgadzam się ze słowami wyżej wymienionej osoby i nic swojego nie dodam No chyba, że 9/10 |
Kawał dobrej roboty! ;) 10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01. |