![]() |
Dzisiaj jak grałam w gwiazdę to moja simka śpiewała na dworze i także słuchały tylko 2 osoby
|
Najlepszym sposobem jest chyba podpatrzenie gdzi simy są najczęściej i tam postawić scenę (pomijając toaletę oczywiście :)). Życzę miłej zabawy!
|
Dobra, trzymajmy się tematu :)
|
Superowa wiadomość dla ludzi oczekujących OPIEKUNKI DLA DZIECI :P
Kamerdyner pełni rolę opiekunki. Właściwie to było napisane w książeczce ale myślałam że to żart. 8) |
O, a ja nie wiedziałam bo nigdy nie miałam dziecka kiedy miełam kamerynera :D.
|
Jaki macie sposób aby zostać gwiazdą, ja najwięcej miałem 3 gwiazdki i nic dalej mówili że nie mam talentu....i koleś z nagrywalni i koleś od filmów....co mam zrobić?
|
Przecież jak klikasz na prace i potem na gwiazdki to pokazuje co masz robić!!! Chyba, że nie rozumiesz, to pytaj bo ja mam już piec gwiazdek i chętnie udzielę paru rad :)
|
no więc jak zrobić sławe, tak w ogule to mam juz 3,5 gwiazdki, co mam robić? :?: :?: :?: :?: :?:
|
Idź na wybieg i klikaj (wybieraj odpowiednio) a potem patrz, czy temu... hmmm... właścicielowi się to podoba. Jak nie, to skasuj od razu bie nie stracić pół gwiazdki :)
|
aha, lae jak ide na wybiego to móuj sim raz wystąpi i ma popsuty humor.................
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57. |