TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Smutny Clown (Tragic Clown) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51783)

magTom 23.08.2009 13:53

Odp: Smutny Clown (Tragic Clown)

Z tym klaunem jest pewna nielogiczna rzecz. Gdyby ułożyć chronologicznie części The Sims, ale według czasu akcji, to najpierw jest The Sims 3, później The Sims, a najnowsze wydarzenia dzieją się w The Sims 2. W takim razie nielogiczne jest to, że klaun najpierw nie żyje, a później żyje. Nie ożywa tylko żyje. Co prawda Tragic Clown w jedynce też był martwy, ale nie był duchem, czyli byłby przedmiotem. Ale to jednak postać więc w jedynce był najwyraźniej postacią bardziej fantastyczną, niż nam by się zdawało. Nie dość, że samego w sobie można by go uznać za postać fantastyczną, to jeszcze jest taki martwawy, tak jakby był pół-martwy-pół-żywy:O Czy da się coś zrobić, żeby ten Tragic Clown był (w trójce oczywiście]:->) żywy? A jeśli tak to będzie taki jak reszta, czy np. nie będą na nim dostępne niektóre akcje?:|

Mamełe 23.08.2009 14:19

Podejrzewam, że po ożywieniu, to bedzie najzwyklejszy sim. Jestem tego nawet pewna.

Madelaine 23.08.2009 14:37

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1106798)
Podejrzewam, że po ożywieniu, to bedzie najzwyklejszy sim. Jestem tego nawet pewna.

Też tak myślę. A szkoda ;( Raz przypadkiem spotkałam go na cmentarzu, to ciągle mi mdlał.

magTom 24.08.2009 08:54

A jak go ożywić?:|

Madelaine 24.08.2009 11:48

Cytat:

Napisał magTom (Post 1107536)
A jak go ożywić?:|

Z tego co ja wiem nie ma {chyba} jeszcze sposobu na ożywienie. No chyba że ukradniesz jego nagrobek, i poczekasz jak zadzwonią z tego centrum naukowego {?} i zaproponują abyś twój sim/simka przyniosła szczątki zmarłego do laboratorium. Tyle że nie będzie on żywy, tylko będzie duchem którym możesz kierować ;)

Mamełe 24.08.2009 12:04

On różni się od każdego innego sima tylko tym, że ma makijaż klauna. Chyba nawet normalnie ten makijaz jest dostepny w grze.

Madelaine 24.08.2009 13:29

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1107714)
On różni się od każdego innego sima tylko tym, że ma makijaż klauna. Chyba nawet normalnie ten makijaz jest dostepny w grze.

Tak ten makijaż jest w makijażach. On jest jak normalny sim, tylko twórcy zrobili z niego taką tajemniczą postać.

magTom 25.08.2009 16:11

No jeszcze wykorzystam okazję i trochę popytam:;)
1.Jak mam wziąć jego nagrobek?
2.Jeśli będzie duchem, którym mogę sterować, to czy normalny Sim może wziąć z nim ślub?

Mamełe 25.08.2009 21:19

Cytat:

Napisał magTom (Post 1108365)
No jeszcze wykorzystam okazję i trochę popytam:;)
1.Jak mam wziąć jego nagrobek?
2.Jeśli będzie duchem, którym mogę sterować, to czy normalny Sim może wziąć z nim ślub?

1. Pewnie musisz z nim się zaprzyjaźnić.

2. Sądzę, że tak. W końcu to sim jak każdy inny. Jak mu zdejmiesz makijaż, to niczym nie bedzie się wyróżniał oprócz smiesznego imienia i nazwiska.

magTom 27.08.2009 12:48

Czyli tak:
1.zaprzyjaźniam się lub używając cechy kleptoman uda mi się ukraść akurat ten nagrobek
2.biorę nagrobek
3.ożywiam go na ducha
4.biorę z duchem ślub?

Czy można wziąć nie tyle ślub z nim tylko z jego duchem?:|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:42.