![]() |
Odp: Smutny Clown (Tragic Clown)
Z tym klaunem jest pewna nielogiczna rzecz. Gdyby ułożyć chronologicznie części The Sims, ale według czasu akcji, to najpierw jest The Sims 3, później The Sims, a najnowsze wydarzenia dzieją się w The Sims 2. W takim razie nielogiczne jest to, że klaun najpierw nie żyje, a później żyje. Nie ożywa tylko żyje. Co prawda Tragic Clown w jedynce też był martwy, ale nie był duchem, czyli byłby przedmiotem. Ale to jednak postać więc w jedynce był najwyraźniej postacią bardziej fantastyczną, niż nam by się zdawało. Nie dość, że samego w sobie można by go uznać za postać fantastyczną, to jeszcze jest taki martwawy, tak jakby był pół-martwy-pół-żywy:O Czy da się coś zrobić, żeby ten Tragic Clown był (w trójce oczywiście]:->) żywy? A jeśli tak to będzie taki jak reszta, czy np. nie będą na nim dostępne niektóre akcje?:|
|
Podejrzewam, że po ożywieniu, to bedzie najzwyklejszy sim. Jestem tego nawet pewna.
|
Cytat:
|
A jak go ożywić?:|
|
Cytat:
|
On różni się od każdego innego sima tylko tym, że ma makijaż klauna. Chyba nawet normalnie ten makijaz jest dostepny w grze.
|
Cytat:
|
No jeszcze wykorzystam okazję i trochę popytam:;)
1.Jak mam wziąć jego nagrobek? 2.Jeśli będzie duchem, którym mogę sterować, to czy normalny Sim może wziąć z nim ślub? |
Cytat:
2. Sądzę, że tak. W końcu to sim jak każdy inny. Jak mu zdejmiesz makijaż, to niczym nie bedzie się wyróżniał oprócz smiesznego imienia i nazwiska. |
Czyli tak:
1.zaprzyjaźniam się lub używając cechy kleptoman uda mi się ukraść akurat ten nagrobek 2.biorę nagrobek 3.ożywiam go na ducha 4.biorę z duchem ślub? Czy można wziąć nie tyle ślub z nim tylko z jego duchem?:| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:42. |