![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
narazie nuda, pytania w wywiadze nie maja ze soba nic wspolnego, ot tak losowo dobrane, w polecanych dodatkach moglibyscie dac tez fotki, bo w sumie klika sie na slepo.
a z tymi logami w jpg to brawo... |
Jeden wiersz jest vibratorii, co jest napisane. Wiersze do konkursu są anonimowe i prosimy, żeby nie podawać w tym temacie autorów, bo mogłoby to wpłynąć na obiektywizm w ocenianiu tych prac;)
@Chryzia ja się uśmiechnęłam, nawet kilka razy, sporo prawdy w tym jest(no i Twój portret, wrrr... xD), mój artykuł zalicza się do tych najrzadziej czytanych także;) |
Cóż,mój pierwszy artykuł i trochę niewypał....ale mam nadzieję że ktokolwiek się przy czytaniu chociaż uśmiechnął
a reszta super,i będzie coraz lepiej :) |
Jaką literówkę? ;)
Wiedziałam, że to będzie świetne :D Gio - wielgaśne brawa i gratulacje... @up - Chryziu, słodziutka i kochana ;) Naprawdę piękny artykuł i wiele emocji wzbudza ;) OK, przyznaję, śmiałam się :D W ogóle to tylko polecanych stron z dodatkami i wierszy nie przeczytałam, bo nie... |
Cytat:
Tylko o kącik cafe ;] EDIT: o część w której te 2 wiersze są omawiane, a jest o nich mówione jak o jednym ;) |
Konkurs jest organizowany przez kącik cafe;)
Ale to jest jeden wiersz, dwie zwrotki=p |
prosze zrobcie cos z tymi logami :)
|
Mi tam się podoba ;]
Tylko gdzie w horoskopach strzelec? Chciałabym poczytać o mojej przyszłości ;D |
Cytat:
Tylko ja po przeczytaniu tematu z wierszami vibratorii byłam przekonana, że to są dwa oddzielne wiersze, ten o kobiecie jest trzeci itd. Jeśli to ja się mylę to przepraszam :) |
wodnik, kotki :D
ogolnie mi sie podoba, chociaz na razie tylko przejrzalam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:54. |