![]() |
Odp: Brak czesci interakcji simow
Ojjj... czy rzeczywiscie to jedyne rozwiazanie? Kurcze no, ja tam mam wsyztsko zapisane, tworze teledysk, i te wsyztskie dodatki sciagniete... :(
Nie ma innej opcji? |
Może skopiuj folder w którym masz to wszystko zapisane i po ponownym zainstalowaniu gry dodaj te pliki i tak dalej ... :D
|
tylko ze moze jakbym skopiowala ten zapis, downloads itd. , to czy blad wtedy nie zapisze sie w tym folderze?
|
Czyli ściągasz dodatki z internetu! To może byc powodem tego problemu. Ja tak miałam, że niektore interakcje mi znikał. A teraz niedawno tak miałam i w sumie nadal mam: Zginęła mi cała kolekcja recolorów mebli i obiektów z dodatku CPR.
Radze przeskanować dodatki. Może coś wyjdzie, jakas 'skaza' |
Właśnie, Misterio, masz jakieś hacki typu: InSIMenator czy Inteenimater? Z własnej autopsji wiem, że przez oba albo przez jeden z nich, niektóre opcje w grze potrafią się czasem zbuntować i zniknąć. Jeśli tak, to po prostu wywal go z Downloads - wtedy wszystko powinno wrócić do normy.
|
Dzięki helena! Teraz i ja moze rozwiążę swój problem z meblami ;), bo ja myślałam w sumie o dodatkach typu makijaż, fryzury, meble, ubrania... :D Jeszcze raz dzięki.
|
no, mam insimenatora. Wywale go i zobacze :D
Dzieki :) |
To program do znajdywania wadliwych plików z internetu . http://download.cnet.com/The-Sims-Fi...-10235068.html Ale on chyba jest do jedynki . Ale spróbuj !
|
Nie, Nie, nie. Wielbicielusimów to jest do Ts1. Tutaj potrzebny jest Clean Installer (+ NET. Framework) zaznacza wadliwe dodatki na różowo.
|
eh, kurcze mam jednak jeszce ten problem. Jak wpisuje do wyszukiwarki "InSIMenator" to nic mi nie znajduje. =/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |