![]() |
Odp: "Spokojna Jesień"
Rewelacji nie ma, ale jest ok. Nie podoba mi się bryła oraz jej elewacja. Trochę za ciemno w tym domku ;)
7/10 |
Dziękuję za komentarze :)
Jakoś nie mam nic odpowiedzieć, bo ze wszystkimi waszymi uwagami się (o dziwo!) zgadzam ;) |
Gio,nie mówi się "nie mam nic odpowiedzieć" tylko "nie mam co odpowiedzieć" :D
Domek bardzo fajny,podobny do klimatów z dwójki..Do której właśnie na nowo wróciłam ;p A wielkość mi wcale nie przeszkadza - lubię takie małe,napakowane domki :P |
Domek malutki, skromnie urządzony ale naprawdę uroczy! :) Strasznie mi się podoba. Ale klimacik rzeczywiście z dwójki. :P 10/10
|
no wlasnie, dlaczego nie ma jadalni? :-)
ogolnie domek ok, ale (zawsze to "ale"!) nie podoba mi sie salon. jak dla mnie jest po prostu brzydki, wzor na kanapie gryzie sie z wzorem na tapecie i jest taki ponury. sypialnia tez jakos mi nie przypadla do gustu, za to bardzo fajny ogrodek. Cytat:
|
Domek przypomina mi domek wypoczynkowy, taki w "swoim" klimacie. Bardzo mi się podoba, mały skromny ogródek. Bomba. :)
|
Dziękuję za komentarze :P
(znowu nie wiem co powiedzieć, ale wypadało podziekować :P) |
Zakochałam się w tym domku. Jest cudny. Taki malutki, a duży :) 10\10
|
Zawsze podobały mi się Twoje domy. I tak też jest teraz. Ale jest jeden fail. Zasłony w kuchni mogłeś sobie podarować, nie dość że wyglądają śmiesznie to jeszcze nie pasują. Ale i tak 10/10
kubuss |
o.o bardzo ładnie.
Zachwyciła mnie ta prostota tego wszystkiego. Również spodobał mi się ten przyjemny dla oczu, skromny, mały ogródek ^^ 10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:07. |