![]() |
Odp: Zły Dotyk [+18] ;*
Kiedy zobaczyłam +18 myślałam, że będzie jakaś ostrzejsza akcja... A tu nic ciekawego. Ale... nie oceniam książki po okładce zobaczymy co będzie dalej ;)
Pozdrawiam |
Jest calkiem niezle ;d
Fabula dosc fajna,zdjecia nie budza zastrzezen..zobaczymy jak to sie rozwinie ;D |
No nie wiem co myśleć, narazie, poczekam na rozwój akcji i zobaczę co z tego wyjdzie...
Życze weny! |
Jakoś nie zaciewkawił mnie pierwszy odcinek. Pomieszanie z poplątaniem jak dla mnie. W ogóle nie mam pojęcia po co dodałaś wątek Tomko, skoro zaraz wszystko było po staremu, tylko tyle, że sobie troche poprzeklinała. Ale i tak czekam na następny odcinek, mam nadzieję, że będzie lepszy.
|
Jak przeczytałam tytuł, to zaraz mi się przypomniała pewna parodia Gwiezdnych Wojen (patrz scena z Anakinem w szkole Jedi: http://www.youtube.com/watch?v=pvWY9PYPOEk. Ogólnie polecam filmik).
A to FS jakieś takie nieskładne jest. Już się domyślam, co się będzie działo, ale mogę się mylić; zobaczymy. |
Jej. Niby coś napisałaś, ale tylko sobie poprzeklinały. Myślę, że drugi odcinek nie będzie lepszy, ale zobaczę. Szczerze to mi się nie podoba.
No i zrób coś z tymi maxisowymi simami. Pościągaj ubrania, fryzury i makijaże ;) |
Cytat:
Jednak CHCĘ wiedzieć co będzie dalej, niech autorka nas zaskoczy ;) |
mi do osiemnastki co prawda brakuje kilku latek no ale co tam ;)
przeklinanie raczej nie jest od osiemnastu lat ,a ten dziadek z miśkiem mnie rozbroił :D chociaż chciałabym wiedzieć co będzie dalej :) |
Takie jakieś . . . nijakie. Trochę dziwne. Może jak będę się nudzić to przeczytam drugą część, jeżeli będzie oczywiście ;). Pozdro.
|
Ej, no ja bym się wstydziła coś takiego ludziom pokazać :x Powyzywały się, poobrażały, akcja się nie posunęła i ogólnie to nawet nie wiadomo o czym to jest. W ogóle nie kumam. Nie podoba mi się i nie będę czytać dalej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:52. |