![]() |
Odp: Ciepły kąt- by Avonlea
Domek świetny mam tylko dwa zastrzeżenia:
- W salonie te różowe obrazki nie nadają się na ozdobe w tak urządzonym pomieszczeniu. - Zasłony w jadalni kompletnie nie pasują do okien. Ogólnie jest super :) 8/10 |
Bryła nawet fajna, ogródek mały i skromny, ale jest fajny.
kuchnia z jadalnią nie bardzo mi się podoba. Lepiej chyba by wyglądało gdyby była jednolita podłoga, a nie tu kafle tam drewno. Tak samo ściany, tak nagle inne. Zasłonki mają brzydki kolor. Łazienka wydaje się być duża i pusta, niezbyt ciekawe kolory. Salon i gabinet - regał na książki bez książek... widać że mieszka tam simka, więc mogła się wybrać na zakupy po pare książek, obrazy nie pasują, poza tym jest ok. Sypialnia - jakieś zasłonki na oknach by się przydały. Ogólnie nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ;) |
teren przed domem bardzo mi się podoba :) bryła domu też z wyjątkiem przedpokoju i za dużo ciemnych kolorów wewnątrz:)
|
domek cudo:D malutki skromniutki ale ladny:) brawo, nie ma za duzo rzeczy ladny i prosty dla jednej osoby idealny, bije cieplota i wyrafinowanym smakiem 10/10
|
Och ! Jaka ta wiśnia jest piękna :P Wnętrze, ogród, bryła także ! :) 10
|
Bryła - 10/10 bardzo ładny ogród
Przedpokój - 8/10 Kuchnia z jadalnią - 8/10 Łazienka - 9/10 Salon i gabinet - 7/10 Sypialnia - 8/10 Ocena ogólna - 8.33 :) |
Piękny. ;) 10/10. :)
|
super ;)
podoba mi się ! lecz mam pytanie.. czy to już w the sims 3 były takie meble, czy są to z jakichś dodatków?? :D |
Bryła bardzo ładna, ale w środku zbyt wiele styli jest pomieszanych i niekoniecznie dobrze to wygląda. Rozmieszczenie pomieszczeń ciekawe i pomysłowe. Ogród też niczego sobie, ale wnętrza psują całość.
7/10 |
Podoba mi się, jest taki optymistyczny, prawdziwy ''ciepły kąt'' jak to ujęłaś. Miałabym kilka zastrzeżeń ale wymienili to już moi poprzednicy. Jedyna rada jaka mi się nasuwa to bardziej eksperymentować z kolorami. Czekam na Twój następny domek:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:04. |