![]() |
Odp: Troszkę spokoju by Inko-chan.
Piękna modernowa bryła, tak samo jak wnętrze myślę, że ten dom wymagał bardzo dużo wysiłku, całość jest zrobiona z dopracowaniem, lecz czegoś mi to brakuje... 9.5/10
|
Bardzo ładna modernowa bryła. Wnętrze tej budowli przypadło mi do gustu, lecz czegoś tu brakuje. Cały projekt wymagał dużo wyśliłku, widzę to po dopracowanych szczegółach... moja ocena to 9.8/10
|
Boski, świetny, cudowny. :D I nawet nie zabiję cię za 2 łazienki ;)
10/10 |
Bardzo mi się podoba :)
Bryła jest rzeczywista i wystój wnętrz także interesujący. Nie będę komentował wszystkiego z osobna, ale powiem ogólnie - jest świetnie, buduj kolejne domki :D |
Dziękuje, może ktoś jeszcze?
|
Dom mi się podoba, ale tak jak zauważyła dangerous. (z kropeczka na końcu :D) bryła jest bardzo klockowata. Wnętrza są OK, nie pasuje mi tylko krzesło (to przy biurku) w sypialni. :)
Cytat:
7/10 |
Domek ładny ^^
Nie mam zastrzeżeń. Tylko skoro mieszka tu jedna simka to czemu były tam męskie buty? :P |
YY...bo ja nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tą drugą łazienką :|?
Chodzi o panele, czy o to ,że coś tam narobiłaś?xd Ok, a w sprawie domku ,to to ,że ja nienawidzę bałaganu w simach...bleeee Ale nie będę za to obniżał oceny, bo tobie się to podoba ;) Hmm....szkoda ,że ten basen tak jakoś odgrodziłaś, nie wiem czy lepiej by wyglądało bez ogrodzenia, ale z ogrodzeniem źle wygląda :P Ale dom jest ok xd 8/10 ;] |
paka - o to, że jest taka zimna, czarna ^^ O to mi z nią chodzi, a z basenem w sumie masz racje :)
Shin - proste -nocuje u niej chłopak ;3 Dominic - Inco <33 Ale już Ci to mówiłam ;) Dziękuje ktoś jeszcze? |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:29. |